Niye yazayım yahu öyle bir şeyi?Azıcık yaşıtlarıma yönelik Wattpad'de yaz da bak nasıl ilgi görüyorsun
Niye yazayım yahu öyle bir şeyi?Azıcık yaşıtlarıma yönelik Wattpad'de yaz da bak nasıl ilgi görüyorsun
Yazma zaten, salla ilgiyi. Yazmak istediğini yaz, ilgi görmezse göstermeyenin kabahati.Niye yazayım yahu öyle bir şeyi?
%95 boş ki ilgi gören de bu 95lik kısım. İyi yazarlar orda da okunmuyor zaten. Zaten yazımda da Wattpad'e dokunduruyordum. Çok leş hikayeler, romanlar var ancak aşırı derecede ilgili görüyor :S++
evet watpad iyi bi ortam. ama çok boş içerikler var.
önüne gelen yazsa da sağlam yazarlar da yok değil.
şu kötü çocuk falan watpadden çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ben de geçen gün okudum onu. Fark ettim ki filmini izlemişim daha önce. Tek güzel tarafı ne olup bittiğini tam anlatmadan karakterleri ve yaşadıklarını anlatması belki, bilemiyorum. Ben pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim, aynı şekilde beğenmediğimi de söyleyemem; öylece bir kitaptı işte.Kazuo Ishiguro - Beni Asla Bırakma
Yazar Nobel kazandığında merak edip almıştım kitabı. Bugün bitirdim. Yazarın tarzı hoşuma gitti açıkçası bir ara Gömülü Dev adlı kitabını da okuyacağım.
Günde kaç saatini, dakikanı okumaya ayırıyorsun? Yoksa belli bir süre değilde kafana göre mi okuyorsun amanni ?Ben de geçen gün okudum onu. Fark ettim ki filmini izlemişim daha önce. Tek güzel tarafı ne olup bittiğini tam anlatmadan karakterleri ve yaşadıklarını anlatması belki, bilemiyorum. Ben pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim, aynı şekilde beğenmediğimi de söyleyemem; öylece bir kitaptı işte.