Değil. Kendisi yaşamıyor zaten.baban kitapçı falan mı
Değil. Kendisi yaşamıyor zaten.baban kitapçı falan mı
Beyaz Gemi'yi okudum. Dünya çocukların hayalindeki gibi değil maalesef. Boynuzlu Maral ana hikayeside güzeldi.Son 3 haftada okuduklarımı yazayım.
Tarık Buğra - Gençliğim Eyvah
Tarık Buğra - Yalnızlar
Mustafa Kutlu - İyiler Ölmez
Mustafa Kutlu - Bu Böyledir
Cengiz Aytmatov - Beyaz Gemi
Andrjez Sapkowski - Elferin Kanı
Hepsi de gayet iyi kitaplardı. Aralarından sıyrılan Beyaz Gemi , Gençliğim Eyvah ve Elferin Kanı ( e witcher fanı olarak normal tabi ) oldu. Özellikle beyaz gemi ve gençliğim eyvah kitaplarını herkese tavsiye ederim.
Kusura bakacak bir şey yok yahu. Kitaplarla aramın iyi olması lazım zaten, yoksa şunları zor yazardım: Beyaz ve Siyah - Tuhaf Bir Şehirkusura bakma. kitaplarla aranın iyi olması güzel birşey
Aynen öyle. Çocuğun o masum , saf düşünceleri hep hayalde kalıyor. Dünya istediği gibi safiyane değil maalesef. Maral Ana hikayesi gerçekte var mı yoksa yazar mı uydurmuş acaba?Beyaz Gemi'yi okudum. Dünya çocukların hayalindeki gibi değil maalesef. Boynuzlu Maral ana hikayeside güzeldi.
1984 kitabının. Bir arkadaş sormuştu da onun için yazmıştım.neyin özeti
SelloutKusura bakacak bir şey yok yahu. Kitaplarla aramın iyi olması lazım zaten, yoksa şunları zor yazardım: Beyaz ve Siyah - Tuhaf Bir Şehir
Kırgız destanlarında geçiyormuş. Yazarın uydurması değil yani.Aynen öyle. Çocuğun o masum , saf düşünceleri hep hayalde kalıyor. Dünya istediği gibi safiyane değil maalesef. Maral Ana hikayesi gerçekte var mı yoksa yazar mı uydurmuş acaba?
Yayınevi reklamını yapmıyor, çünkü dandik. Forumda ve internet ortamında birçok kişiyle konuşmam olmasına rağmen onların da aldığı yok, elimden tek gelen bu. Onu da çok görme.ortam oluştuğunda da reklamını yapıyorsun şu kitabın
Azıcık yaşıtlarıma yönelik Wattpad'de yaz da bak nasıl ilgi görüyorsunYayınevi reklamını yapmıyor, çünkü dandik. Forumda ve internet ortamında birçok kişiyle konuşmam olmasına rağmen onların da aldığı yok, elimden tek gelen bu. Onu da çok görme.