Roronoa Zoro
Geyik yahuBu resmi görmüştüm de dalga geçmek için atıldığını düşünmüştüm.Ciddi olarak üzerine teori yazan olduğunu bilmiyordum.Öyle mi ?
Geyik yahuBu resmi görmüştüm de dalga geçmek için atıldığını düşünmüştüm.Ciddi olarak üzerine teori yazan olduğunu bilmiyordum.Öyle mi ?
Ama mührü iyi oturtmuşlar. Şu İshbal olayının tarihte karşılığı varmış sanırım oradan eklemiş mangaka.Nedense şimdi görünce aklıma geldi.Geyik yahu
Parmak basma olmasa da ben bi' kaç tane ishibal olayı sayabilirim sanaAma mührü iyi oturtmuşlar. Şu İshbal olayının tarihte karşılığı varmış sanırım oradan eklemiş mangaka.Nedense şimdi görünce aklıma geldi.
1904 - 1908 Herrero savaşı diye duymuştum.Almanların kolonileriyle ilgiliymiş galiba.Parmak basma olmasa da ben bi' kaç tane ishibal olayı sayabilirim sana
Ayrıca, Scar rulez. Gerçek adı neydi acaba? Hiç öğrenemeyeceğiz.
Bana da bi' garip geldiydi ama sonradan cuk oturdu. Scar'ın adı suratındakinden değil kalbindekinden1904 - 1908 Herrero savaşı diye duymuştum.Almanların kolonileriyle ilgiliymiş galiba.
Scar'ın eski serideki görünüşüne o kadar alışmıştım ki 2.seride en başta biraz yadırgadım ama alışmak uzun sürmedi.
Aynen.Ama dramı sanki ilk seride daha iyi işlenmişti.Bana da bi' garip geldiydi ama sonradan cuk oturdu. Scar'ın adı suratındakinden değil kalbindekinden
İşte dediğim gibi, ilk 25 manga bölümünü 7-8 bölümde anlatırsan öyle olur. O yüzden anime 20'den sonra coşturmaya başlıyorAynen.Ama dramı sanki ilk seride daha iyi işlenmişti.
Evet farkedince bende rahatsız olmuştum.Seri çok çok iyi ama o kısımları hızlı geçmeseler tam anlamıyla mükemmel olurmuş.Galiba önceden izleyen takipçilerin sıkılacağını düşündüler.Başka bir neden gelmiyor aklıma.İşte dediğim gibi, ilk 25 manga bölümünü 7-8 bölümde anlatırsan öyle olur. O yüzden anime 20'den sonra coşturmaya başlıyor
Not: Bir de 50 sayfalık manga bu, haftalık değil.
Mangaka 108. bölümde bitireceğini 2 sene önceden söylemişti. Kadın taslağı sonu her şeyi hazırlamış. Bunlar da anime ile mangayı 1 hafta arayla bitirdiler herhalde? Öyle hatırlıyorum.Evet farkedince bende rahatsız olmuştum.Seri çok çok iyi ama o kısımları hızlı geçmeseler tam anlamıyla mükemmel olurmuş.Galiba önceden izleyen takipçilerin sıkılacağını düşündüler.Başka bir neden gelmiyor aklıma.