İlk 20 bölüm çevrilmiş. n-chasubs çeviriyordu bir ara ama kapanmış sanırım.Altyazı çevirisi yok sanırım tam kopmalık seridir.
http://altyazi.org/sub/m/32813/Dr-Slump-and-Arale-chan.html
İlk 20 bölüm çevrilmiş. n-chasubs çeviriyordu bir ara ama kapanmış sanırım.Altyazı çevirisi yok sanırım tam kopmalık seridir.
İlk olanı gayet güzel Tenkaichi turnuvaları mı ne vardı Sonrasını izlemedim zaten Trunks,Vegeta kim bilmem@Carpe Diem
Tabii ki OP'den daha kısa canım, ben ona bi' şey demiyorum OP'den uzun olan seriler aşırı uyduruk oluyor genelde. Ama gidip de 10 senelik seriye kısa seri denince komiğime gidiyor.
@kadir t.
Dragon Ball kadar dandik bir seri yok. Gerçi hakkını yemeyelim şimdi: Goku'nun veletlik dönemleri devrim niteliğinde, gerisini direkt çöpe at.
FMA Brotherhood, mangaya sadık kalınarak yapılmıştır. Bu yüzden ilk FMA'yı es geçin, direk Brotherhood izleyin.Bu arada FMA ve FMA brotherhood' un farkı ne? Hangisinden başlamalıyım?
Bunu muhabbeti geçtiğinde hep söylüyordum ama kimse izlemiyor.Herkes 2.seriden başlanmasını önerince haliyle böyle oluyor.FMA'nın ilk serisinin cannonlarını izlemeden Brotherhood'a geçmeyin. Neden bilmiyorum ama yeni seride komedinin dozunu arttırmaya çalışmışlar, serideki ağır havayı kaldırmaya çalışmışlar vb. İzleyen insanları yanlış çıkarımlara iten bir çok sahne bulunmakta. Belki de ilk seride mangakanın manganın aktarımı konusunda bizzat yardım etmiş olmasındandır bilemeyeceğim. Örneğin Nina sahnesi, ilk seride birebir işlenmiş, Brotherhood'da biraz "cringey" duruyor. Keşke aceleye getirmeye çalışmadan düzgün bir şekilde işleselerdi ilk kısımları. Soran arkadaşlara cevap vereyim dedim.
Bunu muhabbeti geçtiğinde hep söylüyordum ama kimse izlemiyor.Herkes 2.seriden başlanmasını önerince haliyle böyle oluyor.
Şu 4chan postunu görmüş müydün? Yazısını bulamadım ama Alman bi' eleman bi' güzel anlatmış neden Nazi Almanya'sı değil de Türkiye olduğunu