Naynen :TOnu yapan toprağına değer vermiyor demektir. Neyse çok konu dışı olmasın.
Naynen :TOnu yapan toprağına değer vermiyor demektir. Neyse çok konu dışı olmasın.
Anlamanın en kolay yolu dışarıda nefes almak. Tabi anlamanı sağlayacak en büyük etmen bitki örtüsünün zenginliği. Şehirde anca nemden anlarsın. amaneden in tutturması da sürekli yağmurla hülyalanması yada bitki örtüsü olabilir. Sürekli yağmur yağan bir yer :S Türkiyede neresi olabilir acaba...
Bu arada romatizma :T
https://www.sciencealert.com/rainy-weather-barometric-pressure-doesnt-cause-arthritis-joint-pain
Bende öyleO boşluğa düşme olayı farklı kanki,onun bilimde bir açıklaması vardı.Benimkinin de vardır da önemsemediğim için araştırmadım pek.
Bamyaya hiç limon sıkmadım,kesin sıkmalısın diyorsun ha?
Şuna +1 derim benim için de normal şeyler burda yazılanlar.Çoğunuza ilginç gelen huylarınız bana normal geliyor.Bu beni mi ilginç yapıyor
Bkz: MitomaniKarı-kız görünce konuşma şeklim değişiyor , havalı hissediyorum
Böyle de bir özelliğim var...Geçenlerde yediğim bir meyveden beri denizde yüzemiyorum. Böyle bir anda taş gibi kalıyorum. Nedenini bilen var mı ?
Abi valla öyle. Karı-kız görünce bi hoş oluyom (ekleme : güzel kızları kastediyorum)Bkz: Mitomani