Kızın güzeli olmaz kız kızdır .Abi valla öyle. Karı-kız görünce bi hoş oluyom (ekleme : güzel kızları kastediyorum)
Kızın güzeli olmaz kız kızdır .Abi valla öyle. Karı-kız görünce bi hoş oluyom (ekleme : güzel kızları kastediyorum)
https://nbeyin.com.tr/ayna-noronlar-ve-davranislarimiz/Bazen karşımdakinin duygularını yaşıyorum istemeden. Mesela TV'de saçma sapan yalan dolanlı entrikalı Türk dizilerinden olayın içindeymiş gibi rahatsız olurum izleyemem "Cringe" denen durumu çokça yaşarım yine izlediğim şeylerde, ekrandakinin yerine utanırım diyeyim yani Bi de dilenciler falan para istediğinde inanılmaz rahatsız olurum. Sanırım çok gururlu biri olduğum için yine kendimi onun yerinde hissediyorum ve kaldıramıyorum. Hayatta en rahatsız olduğum durumlardandır.
Ekşi severim olur deneyeyim bamyaya denk geldiğim bir gün.Bende öyle
Ekşi seviyorsan kesin sık mükemmel oluyor
Ben bayadır yiyemiyorum Aydın yav.Mersin de bildiğin güzel ev yemekleri yapan yer var mı?@Alfamert
Kıymalı, kızartılmış minik bamya en sevdiğim yemektir, 2 hafta her gün yerim.
Hohuha! Ekşili bamya sevenler kulübü!Bende öyle
Ekşi seviyorsan kesin sık mükemmel oluyor
Ekşisi şahane olur.Ekşi severim olur deneyeyim bamyaya denk geldiğim bir gün.
Duygular akılla hareket etmiyor, kurgusal bir eser okuduğunda veya izlediğinde olayın kurgu olduğunu anlayamayıp harekete geçiyor. Ayrıca duygular bulaşıcıdır; ağlayan bir insanın yanında üzülmek, mutlu ve coşkulu insanların yanında canlanıp gülmek bundan kaynaklanıyor.Bazen karşımdakinin duygularını yaşıyorum istemeden. Mesela TV'de saçma sapan yalan dolanlı entrikalı Türk dizilerinden olayın içindeymiş gibi rahatsız olurum izleyemem "Cringe" denen durumu çokça yaşarım yine izlediğim şeylerde, ekrandakinin yerine utanırım diyeyim yani
Bende de var bu durum. Küçükken Yeşilçam filmlerinde aşağılanma ve tecavüz sahneleri filan çıkınca odadan çıkar giderdimBazen karşımdakinin duygularını yaşıyorum istemeden. Mesela TV'de saçma sapan yalan dolanlı entrikalı Türk dizilerinden olayın içindeymiş gibi rahatsız olurum izleyemem "Cringe" denen durumu çokça yaşarım yine izlediğim şeylerde, ekrandakinin yerine utanırım diyeyim yani Bi de dilenciler falan para istediğinde inanılmaz rahatsız olurum. Sanırım çok gururlu biri olduğum için yine kendimi onun yerinde hissediyorum ve kaldıramıyorum. Hayatta en rahatsız olduğum durumlardandır.
Allah'ın değişiği.Hohuha! Ekşili bamya sevenler kulübü!
Ekşisi şahane olur.
Bana bakmayın öyle. İlginç yönüm çok, ama söylemem. Böyle de tuhaf biriyim işte.