Benziyoruz sanırımBunu yemeyi seviyorum.Olsa da bir tabak yesek yav.
Onun dışında uykuya dalmadan rüya görebiliyorum.
Benziyoruz sanırımBunu yemeyi seviyorum.Olsa da bir tabak yesek yav.
Onun dışında uykuya dalmadan rüya görebiliyorum.
Bamya konusunda mı yoksa diğer konuda mı? Bamya konusunda kendime çok benziyeni bulamadım çünkü o yüzden soruyorum,+40 yaş üstüler hariçBenziyoruz sanırım
Bamya ya bayılırım. Limon dökünce de mükemmel oluyor denemesiysen bir deneBamya konusunda mı yoksa diğer konuda mı? Bamya konusunda kendime çok benziyeni bulamadım çünkü o yüzden soruyorum,+40 yaş üstüler hariç
Anlamanın en kolay yolu dışarıda nefes almak. Tabi anlamanı sağlayacak en büyük etmen bitki örtüsünün zenginliği. Şehirde anca nemden anlarsın. amaneden in tutturması da sürekli yağmurla hülyalanması yada bitki örtüsü olabilir. Sürekli yağmur yağan bir yer :S Türkiyede neresi olabilir acaba...Ben bulutlara bakıp anlamaya devam edeyim en iyisi
O boşluğa düşme olayı farklı kanki,onun bilimde bir açıklaması vardı.Benimkinin de vardır da önemsemediğim için araştırmadım pek.Bamya ya bayılırım. Limon dökünce de mükemmel oluyor denemesiysen bir dene
O rüya görme olayını pek anlamadım ama ben neredeyse her gece uyumadan önce rüya gibi bir şey görüyorum ve hani yere falan düşermiş gibi oluyor ya ondan yaşıyorum
Anızlar yakılınca nefes alamıyorsun ama :TAnlamanın en kolay yolu dışarıda nefes almak.
Logofobide kelimelerden korkuyorsun.Neye sebep oluyor bu hastalık? İlk defa duyuyorum.
Mesela hangi kelimelerden korkuyorsun? Örnek verebilir misin?Logofobide kelimelerden korkuyorsun.
Logofilide kelimelere bir tür şiddetli sevgi besliyorsun. Kontrolü sağlamazsan takıntı haline geliyor.
Onu yapan toprağına değer vermiyor demektir. Neyse çok konu dışı olmasın.Anızlar yakılınca nefes alamıyorsun ama :T
Ben logofobi değilim logofiliyim. İlk defa duydum dediğin için ikisi hakkında da bilgi vermek istedim.Mesela hangi kelimelerden korkuyorsun? Örnek verebilir misin?