Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 27 13.6%
  • Shanks

Kullanılan: 51 25.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 9 4.5%
  • Buggy

Kullanılan: 9 4.5%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kaidou

Kullanılan: 22 11.1%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 75 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    198
Tipik kötü olan bir karakter. Bildiğimiz dümdüz kötü. Kişiliği, karakteri her şeyi kötü. KÖTÜ. Böyle bir karakter neden zulüm gören halka yardım etsin?
Kardeş Luffy'e başkaları niye yardım ediyor demiş. Ben de Luffy başını onlar için belaya soktu diye diyorum. Teach kime yardım etti de yardım görmedi? Teach belesten bile bir sürü yardım aldı. Shiryu İD'te yardım etmede şimdi İD'te leşi hala duruyordu

Luffy kadar güçlenmesine rağmen sürekli birilerinden dayak yiyen başka karakterde yok ama. Sürekli haki ve enerji bitmesi gibi sorunlar yaşıyor hâlâ. Seride bu tarz sorunlar yaşayan başka bir karakter yok. Luffy'nin Lucci karşısında G5 açması bile saçmalık mesela.
Güçlerini kullanmıyor bile. Ne gelecek görme ne vol 2 b.hakiler ne kral haki. Enerji muhabbeti bile Kaido'dakinden farklı şekilde hızlı bitiyor. Haki işini sorma zaten. Hakisi biten villain görmedik.

Güçleri dezavantajlı olan karakter yok. Uyanış enerji harcıyor deniliyor ne Katakuri ne Dof ne Lucci sorun çekti. Lucci dediğin de daha yeni uyanış açmış.

Luffy g5 açıp biraz kullandıktan sonra Kizaru enerjisinin bitmesini bekliyor. O sıra Kizaru sanki meyve gücü kullanmıyor.

İşte şans eseri meyve yemiş karakterin fanı bir zahmet Teach'e bu konuda laf atmasın.
benim adım teach küçükken sarı saçlı koca bıyıklı bi amcanın botunu ısırdım beni gemilerine aldılar uzun zamanlar gemide kalıp araştırma yaptım bunu yaparken hep korunuyordum sonra istediğim meyveyi şans eseri gemimizden birisi buldu onu adice öldürüp en güçlü logıa meyvesini yedim. Bundan sonraki planım hukumet tarafından rütbe yükseltilmekti onlara bi korsan vermem lazımdıki karşıma benim yeteneğimin antilediği ace çıktı ve onu hükümete vererek schıbukaı oldum. Bu sayede ımpeldowna indim kendime bi tayfa oluşturdum impel downda magellan bize tek attı şans eseri orda shiryu diye bi eleman bizi kurtardı ve sorunsuzca ekibimizi alıp impeldowndan çıktık savaşa geldiğimizde akainu beyazsakalı ölü hale sokmuştu bizde bu fırsattan istifade yaralı bunağı öldürdük ve meyvesini çaldık günün sonunda 2 tane en güçlü meyveye sahip oldum ve babalarının intikamını almaya gelen marcoları bu meyvelerle yenerek yonkou oldum. Koby sayesinde arıkovanına yerleştim eski rocks üyesini yenerek ve tam bu sıralarda kuzana bi barda denk geldim aklı karışıktı onu ekibime kattım.(ne kısmetse adaya garp gibi saf haki kullanıcısı bi adam gelmeden biraz önce kuzan karasakallara katılıyor)Kadınlar adasını bastım ve sonunda eski fosilden tırstım kaçarken no name denizcileri alırken saf denizci albayı kahraman koby bana direnmeden teslim oldu oysaki elinde seraphimler vardı bunu duyan garp adaya geldi ve kısa süre önce ekibime katılan koskoca eski filo amiraline denk amiral kuzan saolsun garpı yendik ve onu esir alabildik. Ne hikmetse shanks beni arıyor ama adama asla gelmez her planımdada şansım yaver gider ne hikmetse sonra herkes luffye torpilli der benim şansımı kimse dile getirmez :) @Alpamis

Luffy'e et, yemek vermeseler o da etmezdi. Tecavüzcü, katil demeden dışarı salan Luffy mi halkı düşünüyormuş? 🤔 🤫 @Montana @artyomdh @Kuroro
Luffy'i bir kahraman gibi düşünmemek lazım. Ya kendine yemek verilirse yada arkadaşlarına zarar gelirse birilerine yardım ediyor. Herhangi bir yere gidip insanları kurtarayım gibi bir düşüncesi yok. Devrimci yada denizci değil korsan sonuçta günün sonunda.

benim adım teach küçükken sarı saçlı koca bıyıklı bi amcanın botunu ısırdım beni gemilerine aldılar uzun zamanlar gemide kalıp araştırma yaptım bunu yaparken hep korunuyordum sonra istediğim meyveyi şans eseri gemimizden birisi buldu onu adice öldürüp en güçlü logıa meyvesini yedim. Bundan sonraki planım hukumet tarafından rütbe yükseltilmekti onlara bi korsan vermem lazımdıki karşıma benim yeteneğimin antilediği ace çıktı ve onu hükümete vererek schıbukaı oldum. Bu sayede ımpeldowna indim kendime bi tayfa oluşturdum impel downda magellan bize tek attı şans eseri orda shiryu diye bi eleman bizi kurtardı ve sorunsuzca ekibimizi alıp impeldowndan çıktık savaşa geldiğimizde akainu beyazsakalı ölü hale sokmuştu bizde bu fırsattan istifade yaralı bunağı öldürdük ve meyvesini çaldık günün sonunda 2 tane en güçlü meyveye sahip oldum ve babalarının intikamını almaya gelen marcoları bu meyvelerle yenerek yonkou oldum. Koby sayesinde arıkovanına yerleştim eski rocks üyesini yenerek ve tam bu sıralarda kuzana bi barda denk geldim aklı karışıktı onu ekibime kattım.(ne kısmetse adaya garp gibi saf haki kullanıcısı bi adam gelmeden biraz önce kuzan karasakallara katılıyor)Kadınlar adasını bastım ve sonunda eski fosilden tırstım kaçarken no name denizcileri alırken saf denizci albayı kahraman koby bana direnmeden teslim oldu oysaki elinde seraphimler vardı bunu duyan garp adaya geldi ve kısa süre önce ekibime katılan koskoca eski filo amiraline denk amiral kuzan saolsun garpı yendik ve onu esir alabildik. Ne hikmetse shanks beni arıyor ama adama asla gelmez her planımdada şansım yaver gider ne hikmetse sonra herkes luffye torpilli der benim şansımı kimse dile getirmez :) @Alpamis
Çocuk yaşta istediği meyveyi araştırmış ve bunun için Beyazsakal'ın gemisinde kalmış yıllarca. Ortada kaç senelik bir plan var Luffy ise barda otururken önüne gelen meyveyi yiyor. Şeytan meyvesi nedir ondan bile habersiz. Bu ikisi aynı şey mi?

Çocuk yaşta istediği meyveyi araştırmış ve bunun için Beyazsakal'ın gemisinde kalmış yıllarca. Ortada kaç senelik bir plan var Luffy ise barda otururken önüne gelen meyveyi yiyor. Şeytan meyvesi nedir ondan bile habersiz. Bu ikisi aynı şey mi?
ne hikmetse aradığı meyveyi ekipten birisi buluyor onu öldürüp alıyor ve plan başarılı oluyor luffynin meyveyi teach yese gear2 bile açamaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık