Bu sefer annesinin veda hediyesi Griffon var yanında. Sınır tanımayan sevginin gücü her şeye üstün gelecektir.Şunun ikincisi gelecek usta.
![]()
Bu sefer annesinin veda hediyesi Griffon var yanında. Sınır tanımayan sevginin gücü her şeye üstün gelecektir.Şunun ikincisi gelecek usta.
![]()
Yapsın işte. Yaptı mı da yardım görmedi. Luffy geçtiği adalardaki her şeye kayıtsız kalarak mı geçti Teach gibi. Teach dediğin karaktere Oda yardım ediyor zaten.Teach niye başkaları için bisey yapsın Ana karakter mi değil iyilerden yana işlenmiş bir karakter de değil senin bu dediklerin bahane aramak
Yok artik abi bu kadar da olmaz Oda Karasakala yardım ediyormuş gördük Coby kaçarken Moriah kaçarken de yardım ediyordu Oda ama luffy ölüp dirildiginde enerjisi bitip enerji sarj ettiğinde luffye hiç yardım etmedi. Sende ki de çok farklı bir düşünce Oda yardım etmese luffy bugünleri göremeyecek söylediğin söze bak.Yapsın işte. Yaptı mı da yardım görmedi. Luffy geçtiği adalardaki her şeye kayıtsız kalarak mı geçti Teach gibi. Teach dediğin karaktere Oda yardım ediyor zaten.
figarland ailesinin hiçbi ferdi teache 1v1 kaybetmez.Şunun ikincisi gelecek usta.
![]()
Crocodile bunu kurutunca üzerine tükürdüğü su kendi üstüne düşüp hayatta kalan bir karakterden bahsediyoruz. Zehirden ölmek üzereyken Reiju'ya denk gelip kurtuluyor falan. Plot armorun dibi var Luffy'de.gücü plot armordan gelmiyor luffynin hakisi ve g4 e kadar olan tüm forumları emek ve çalışma ile en sonda meyve iradesi
Coby kaçtı Garpı verdi. Beleşe Law'ın ponegliflere kondu. Hayatta bunun kadar belesci karakter yok seride.Yok artik abi bu kadar da olmaz Oda Karasakala yardım ediyormuş gördük Coby kaçarken Moriah kaçarken de yardım ediyordu Oda ama luffy ölüp dirildiginde enerjisi bitip enerji sarj ettiğinde luffye hiç yardım etmedi. Sende ki de çok farklı bir düşünce Oda yardım etmese luffy bugünleri göremeyecek söylediğin söze bak.
gücünün plot armordan gelmediğini değiştrimez bu yazdığın?Crocodile bunu kurutunca üzerine tükürdüğü su kendi üstüne düşüp hayatta kalan bir karakterden bahsediyoruz. Plot armorun dibi var Luffy'de.
Bu tarz sahneler olmasa karakter çoktan ölmüştü. İstediği kadar güçlü olsun plot armorun en çok hissedildiği karakterlerden biri. Öldüğünde bile geri canlandı adam ötesi mi var.gücünün plot armordan gelmediğini değiştrimez bu yazdığın?
Fanı olduğun karakter beleşe Tanrı meyvesi yemişken bunu demen komik.Coby kaçtı Garpı verdi. Beleşe Law'ın ponegliflere kondu. Hayatta bunun kadar belesci karakter yok seride.
Tipik kötü olan bir karakter. Bildiğimiz dümdüz kötü. Kişiliği, karakteri her şeyi kötü. KÖTÜ. Böyle bir karakter neden zulüm gören halka yardım etsin?Yapsın işte. Yaptı mı da yardım görmedi. Luffy geçtiği adalardaki her şeye kayıtsız kalarak mı geçti Teach gibi. Teach dediğin karaktere Oda yardım ediyor zaten.