Teach yese hayata küseceği bir yetenek.Fanı olduğun karakter beleşe Tanrı meyvesi yemişken bunu demen komik.
Teach yese hayata küseceği bir yetenek.Fanı olduğun karakter beleşe Tanrı meyvesi yemişken bunu demen komik.
Karasakal'ı zor durumlara sokuyor sürekli yardım etmektense. Oda asıl Luffy'e yardım ediyor Kaido'nun yenilmesi için kırk takla attı resmen.Yok artik abi bu kadar da olmaz Oda Karasakala yardım ediyormuş gördük Coby kaçarken Moriah kaçarken de yardım ediyordu Oda ama luffy ölüp dirildiginde enerjisi bitip enerji sarj ettiğinde luffye hiç yardım etmedi. Sende ki de çok farklı bir düşünce Oda yardım etmese luffy bugünleri göremeyecek söylediğin söze bak.
seride teach dışı kim oyunla meyve yemiş hepsi şans eseriFanı olduğun karakter beleşe Tanrı meyvesi yemişken bunu demen komik.
İşte şans eseri meyve yemiş karakterin fanı bir zahmet Teach'e bu konuda laf atmasın.seride teach dışı kim oyunla meyve yemiş hepsi şans eseri
Meyvenin ismi bile değiştirilmiş nereden bilsin Nika meyvesi olduğunu. Bilseydi onun da peşine düşerdi.Teach yese hayata küseceği bir yetenek.
Ama iste korunup kollanan karakter nasılsa Karasakal oluyor luffye laf gelmesin diye tüm tuşlara basıyorlar.Karasakal'ı zor durumlara sokuyor sürekli yardım etmektense. Oda asıl Luffy'e yardım ediyor Kaido'nun yenilmesi için kırk takla attı resmen.
Luffy kadar güçlenmesine rağmen sürekli birilerinden dayak yiyen başka karakterde yok ama. Sürekli haki ve enerji bitmesi gibi sorunlar yaşıyor hâlâ. Seride bu tarz sorunlar yaşayan başka bir karakter yok. Luffy'nin Lucci karşısında G5 açması bile saçmalık mesela.Anime mangalarda ki en plot armorlu ana karakter olabilir. Her ölümcül olaydan ucuz bir şekilde kurtulur, düşman karşısında ölerek yeni güç uyandırır öyle yener vs.
Demek ki düşünülen kadar güçlü değil. Dövüşleri zorlama kazanıyor zaten genelde. Normal karşılıyorum bu tarz şeyleri ben herkese tek ata ata gitmemesi lazım zaten.Luffy kadar güçlenmesine rağmen sürekli birilerinden dayak yiyen başka karakterde yok ama. Sürekli haki ve enerji bitmesi gibi sorunlar yaşıyor hâlâ. Seride bu tarz sorunlar yaşayan başka bir karakter yok. Luffy'nin Lucci karşısında G5 açması bile saçmalık mesela.