Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 27 13.6%
  • Shanks

Kullanılan: 51 25.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 9 4.5%
  • Buggy

Kullanılan: 9 4.5%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kaidou

Kullanılan: 22 11.1%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 75 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    198
savaş tecrübesi yok tecrübe kazanarak güçlenen bi karakter değil düz meyve alır onların tekniklerini kullanır battle ıq başarımı yok karakterin sadece sinsi ve zeki
Savaş tecrübesi yok öyle mi neye göre diyorsun ki yorum olsun diye yorum yapıyorsun.Meyve güçlerini de öyle etrafta ağaç vurarak öğrenemezsin 45 yaşında ki adama savaş tecrübesi yok diyorsan hayallere göre yasiyorsun seriyi demektir.

ne hikmetse aradığı meyveyi ekipten birisi buluyor onu öldürüp alıyor ve plan başarılı oluyor luffynin meyveyi teach yese gear2 bile açamaz.
Aradığı meyveyi o tayfada bulabileceğine inandığı için giriyor zaten. Kumar oynuyor ve tutuyor. Gear 2 açamayacağı senin çıkarımın. Meyveler üzerine bu kadar bilgi sahibi olan birinin açamaması için bir sebep yok.

Şu an için en güçlü isim Newgate. Ancak serinin sonlarına doğru en güçlünün Teach olacağını düşünüyorum. Elbaf çiziminde gösterilen güneşi elde tutan iblis, Teach olabilir. Herkesle savaşıp yenilecek. Im'ın son boss olacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Teach tarafından kullanılıp kenara atılacak.

Shanks'ı dövmüş karaktere de bunu demezsin ya. Meyvesiz sek haliyle yapmış bir de. Tam bir Alfa.
Wb nin tayfasın da yattı göbek büyüttü sanıyorlar.Wb de zaten Karasakal evladım sen gitme bir yere kal yanımda göbek büyüt diyecek adam ya dikkat çekmedi dediler diye hiç savasmadı sanıyorlar garip cok garip.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık