Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Arkadaşlar bazı şeyler de avantaj-dezavantaj meselesi. Sabo'nun potansiyeli amiral-filo amirali seviyesi aralığı olsa da kendisine ters gelen bir sağ kola kaybedebilir şu an. Enel Luffy'den bilmem kaç kat güçlü olmasına rağmen yenildi sırf terse kaldı diye. Sabo da yenilebilir. Nihai potansiyelle şu anı değerlendirmeyin. Öyle olacak olsa Zoro alayına tek atar geçer deriz olay biter.
Potansiyeli Yonkou'dur net.

Benim idrak edemediğim şu sabo hakkında. Yorumları okuyorum yok 2 amirale tek girdi birini yendi . Diğerine ne oldu belli değil. İleri silahlanma kullanıyor bilmem logia falan.

Arkadaşlar sabo güçlüdür bu kesin ancak kaido , wb , roger gibi kişilerin bile 2 amiralle aynı anda savaşması hakkında konu açılırken detayları bilinmeyen olaylar hakkında çok yorum yapmak mantıklı değil.

Belki ryogoku oturdu izledi . Fujitora da saldırmadı gitmesi için şans verdi sabo saldırıya geçti orda hasar yedi, daha sonra hasar almadı fujitora? He nereden biliyoruz olayları .Herşey olmuş olabilir.

Ayrıca sabonun ejder pençesi tekniğinin ileri silahlanma olduğuna dair bir kanıt yok. He olabilir mantıklı bir çıkarım ama olsa bile luffy gibi her yumruğuna katabiliyormu ?
Yoksa isimli bazı saldırılarında mı kullanıyor. Buda önemli.
Şuan serinin geldiği noktada özel olmadığı müddet logianin bir avantajı yok.
Hele ateş gibi saf bir güç için çok zor. Ulan wanoya geldik önüne gelen ateşi kesiyor, luffy deli gücü dedi ateşi saymadı, cp0lar daha yeni ateş li canavardan hasar yedi indi , odenin eski sahnelerinde vucuduna haki kaplayıp ateşi gene geçiyor.
Detaylar olması önemli değil. Biri izledi falan da ne demek. İki Amiral, dört devrimci komutanıyla savaşmış işte. Karasu, Lidnberg, Morley ve Sabo dörtlüsü, Ryo ve Issho..

Logia'nın bir avantajı yok demişsin pek katılmıyorsum neyse.. Bir de ileri silahlanma kullanmayı bilen adam neden her saldırısına ekleyemesin ne alaka.. adam zaten silahlanması'yla ön planda çizildi ilk gösterildiğinden bu yana..

Kesin yorum yapmak yerine Sabo'nun potansiyeli, dressrosa arcı ve sonrasındaki amirallere karşı offpanelde olsa çıkardığı iş karakteri yorumlamak için yeterli bana göre fanlık yorumu falan olmuyor. Gayet King'in de gücü yorumlanabilir Sabo'nun da zaten mutlak bir doğru olsa tartışmanın bir anlamı yok. Kata dışındaki sağ kolların gücünü görmediğimize katılmıyorum ha detaylı görmeden bahsediyorsan Luffy'nin rakibi değilsen zaten o tarz bir çizilme mümkün değil.

Beckman ve Katakuri kafa kafaya gider. Arkalarından Marco gelir. Sonrasında Shiryu mu güçlüdür King mi orası belli değil. Kesin olan bir şey var Zoro şu anda en zayıfları ve King'i yenerse sınıf atlayacak yani King en zayıfları. Hiç kimse Katakuri'yi saymasın çünkü onun rakibi Luffy'di. Zoro'nun kapışacağı iki rakip olacak biri King diğeri de Shiryu. Ne Beckman'la, ne Katakuri'yle, ne de Marco'yla kapışmayacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık