Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Buna katılıyorum kankam. Ödülde bir sürü faktör olduğu için sağ kollarda 200 milyona kadar yonkoularda 400-500 milyona kadar olan farkları önemsemeyebilirim. Tekrar ediyorum; duruma göre değişir. Ama bunun üzerindeki ödül farkları mangakanın "işin rengi değişik anlayın işte" mesajıdır.
Bu yorumu yapanın sen olduğunu görünceye kadar şaşırmıştım.

Ben yonkou ödülleri ile güç sıralamasına göz kırptığını düşünüyorum.

Roger > WB > Kaido > Bigmom > Shanks > Teach

Yani güçleri de bu şekilde sıralı olabilir.

Sağ kolları da denkleştirmek için tersten sıralasak, yok yav olmadı neyse.

Benim şah görüşüm :
Beckman diğer sağ kollara nazaran daha özel biri gibi duruyor. Serinin en başında Beckman hakkındaki SBS cevabından da bunu anlıyorum.
bende sağ kolların kaptanları ile benzer sıralandığını düşünüyorum. herkes wb'nin ikinci güçlü adamı marco diye düşünüyor ama ikinci adam oden, üçüncü adam marco. marco sonradan biraz daha güçlenip sağ kol seviyesine gelmiştir. shiryu'nun ise karasakal tayfasındaki en güçlü isim olduğuna dair kesin bir bilgi var mı bilmiyorum. kılıç kullandığı için zoro'nun rakibi olarak gördükleri için ikinci adammış gibi düşünülüyor gibime geliyor. bb tayfasındaki en güçlü ikinci kişi kuzan, ilerde ayrılır mı onu bilmiyorum ama şu an shiryu kuzandan güçlü falan olamaz. shiryu'nun da potansiyeli var tabi ama gelişimine dair bir şey gösterilmedi daha.

benim tayfadaki ikinci isimlerde güç sıralamam aşağıdaki gibi, ray ve odeni en son gördüğümüz halleriyle, diğerlerini güncel halleriyle ele aldım. bunların hepsi sağ kol seviyesi bu arada aralarında küçük farklar var yani. tabi bazılarına göre kaido bazılarına göre bigmom daha güçlü. eğer kaido güçlüyse, king>kata, eğer bigmom daha güçlüyse, kata>king olacaktır. bence bigmom>kaido ve kata>king şeklindedir.

kuzan>rayleigh>oden>kata>king>beckman>marco>shiryu>zoro>killer

zoro ve killer'ın wano sonunda rakiplerinin önüne geçeceklerini de söyleyebiliriz.

Son düzenleme:
Sabo King'i neyiyle alcak yav. Ateş desen King üstte dayanıklılık olarak King çok daha üstün silahlanma hakisi olarak belki bir tık Sabo üstün olabilir ama eşit gibi bir şey olucaklar büyük ihtimalle. King'in bir sürü olayı da var bunların dışında.

Sabo neyle zarar verecek ateşle mi? King her vurduğunda kan alır sabodan.
Sabonun silahlanması çok güçlü ya aşağı yukarı aynı ligin adamlarında hasar atacak saldırısı yok muhabbeti ne kadar komik ya. Böyle şeyler nasıl yazabiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum. Marco'nun Kinge hasar atacak saldırısı da yoktur sana göre

Sabonun silahlanması çok güçlü ya aşağı yukarı aynı ligin adamlarında hasar atacak saldırısı yok muhabbeti ne kadar komik ya. Böyle şeyler nasıl yazabiliyorsunuz cidden anlam veremiyorum. Marco'nun Kinge hasar atacak saldırısı da yoktur sana göre
Sabo ateş. King otomatikman üstün. Herif ateşi manupule ediyor. Sabonun geriye bir tek hakisi kalıyor. King bir yonkounun sağ kolu. Sabo ile denk bile olsa hakileri, kingin kesilmeme sebebi çok farklı. Adam meyvesi açıkken zarar görmüyor. Zoro zarar veremediyse meyvesi açıkken marco da sabo da veremez.

Sabo ateş. King otomatikman üstün. Herif ateşi manupule ediyor. Sabonun geriye bir tek hakisi kalıyor. King bir yonkounun sağ kolu. Sabo ile denk bile olsa hakileri, kingin kesilmeme sebebi çok farklı. Adam meyvesi açıkken zarar görmüyor. Zoro zarar veremediyse meyvesi açıkken marco da sabo da veremez.
Reis karakteri detaylı bir görelim çok üstün körü yorumlama yapıyorsun

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık