Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Her şeyin özü vardır diyerek kolezyumun arenasını patlattı yahu tek hareketle.Ekstradan bu panel de var.Dandik kınların silahlanmasıyla bu adamın arasında uçurum var.H.hakide var bu herifte %100.

Olabilir diyelim madem ama eğer böyleyse amiral niye kaale almadı bu adamı.Kral hakinin seviyesi önemli dedin aynısı ryo kullanımının seviyesi için de geçerli olabilir gayet.Tek bir stat bir karakteri yüksek bir seviyenin ötesine koymak için yeterli olmaz bana kalırsa.
İlk adamlar ? wow
şanşi fanlarını anlarım da sen ne alaka ? :D
Çünkü öyle.Fanlıkla bir alakası yok bunun.Sabo Yc1 seviyesi olmuştur sanırım ancak bu kapak bunu göstermez kanıt olmaz demek istiyorum.Çizilme amacı farklı çünkü.Belki de anlayalım diye özellikle Bepo’yu koymuştur.

Olabilir diyelim madem ama eğer böyleyse amiral niye kaale almadı bu adamı.Kral hakinin seviyesi önemli dedin aynısı ryo kullanımının seviyesi için de geçerli olabilir gayet.Tek bir stat bir karakteri yüksek bir seviyenin ötesine koymak için yeterli olmaz bana kalırsa.

Çünkü öyle.Fanlıkla bir alakası yok bunun.Sabo Yc1 seviyesi olmuştur sanırım ancak bu kapak bunu göstermez kanıt olmaz demek istiyorum.Çizilme amacı farklı çünkü.Belki de anlayalım diye özellikle Bepo’yu koymuştur.
Peki. Adam sağ kolları çiziyor ama kanıt değil neden çünkü bepo var bu yüzden ilk adamlar. Shiryuu da Bb nin ilk adamı, sabo da dragon'un. Yasop ilk adam ama benckman o kapakta... Şaştım...

Kaç tane sağ kolda ileri seviye haki gördün ? Herif base halinde buna sahipti.Ne sanıyorsun sen meyvesiz Sabo'yu :D Jack ligi falan mı ? Üzerine güzelinden mera yedi herif.Bu mantıkla bakarsan h.hakiyi ya da ileri hakileri de millet yıllarca savaşlara girip kasıyor.Luffy ise 1-2 ay içerisinde 3ünü de ileri düzeye çıkarttı o ne olacak peki.Sabo'yu ciddiye almayan Fuji tek hareketle Zoro'nun canına da okudu.Zoro kan ter içinde bir tane slash yolladı sonrasında.Sabo 4v2 dövüştü evet karşıda Fuji+o seviyelerde bir tane daha adam vardı.Kendi ekibinde de kendisine çok yakın güçte birisi bile yoktu.

King'in Sabo'yu yeneceğini gösteren mangada tek bir delil yok.Gene kendin çalıp kendin oynuyorsun.Zoro'yu dövebilmek bu çaptaki adamlar için zor bir şey değil.Sabo ile dövüşse daha beter olur Zoro.

Sabo Marco'yu da yener,Katakuri'yi de yener,King'i de yener.
Peşine Akainu, Kaido gelecek diye korktum inan ahahaha.

Kardeşim yavaaaaaaaşşş :)

Bir de şey yapmayalım çok; Sabo'yu ciddiye almayan Fuji Zoro'nun tek hareketle canına okudu falan.. Zoro canına okur Sabo'nun. Lütfen ;)

Ben yonkou ödülleri ile güç sıralamasına göz kırptığını düşünüyorum.

Roger > WB > Kaido > Bigmom > Shanks > Teach

Yani güçleri de bu şekilde sıralı olabilir.

Sağ kolları da denkleştirmek için tersten sıralasak, yok yav olmadı neyse.

Benim şah görüşüm :
Beckman diğer sağ kollara nazaran daha özel biri gibi duruyor. Serinin en başında Beckman hakkındaki SBS cevabından da bunu anlıyorum.

[
Kaç tane sağ kolda ileri seviye haki gördün ? Herif base halinde buna sahipti.Ne sanıyorsun sen meyvesiz Sabo'yu :D Jack ligi falan mı ? Üzerine güzelinden mera yedi herif.Bu mantıkla bakarsan h.hakiyi ya da ileri hakileri de millet yıllarca savaşlara girip kasıyor.Luffy ise 1-2 ay içerisinde 3ünü de ileri düzeye çıkarttı o ne olacak peki.Sabo'yu ciddiye almayan Fuji tek hareketle Zoro'nun canına da okudu.Zoro kan ter içinde bir tane slash yolladı sonrasında.Sabo 4v2 dövüştü evet karşıda Fuji+o seviyelerde bir tane daha adam vardı.Kendi ekibinde de kendisine çok yakın güçte birisi bile yoktu.

King'in Sabo'yu yeneceğini gösteren mangada tek bir delil yok.Gene kendin çalıp kendin oynuyorsun.Zoro'yu dövebilmek bu çaptaki adamlar için zor bir şey değil.Sabo ile dövüşse daha beter olur Zoro.

Sabo Marco'yu da yener,Katakuri'yi de yener,King'i de yener.
Reis daha sonra hızını alamaz kaidoya tek atar , linline tek atar ,shanksa tek atar bİde shanks yerden seker bi tokat daha atar. Kısmını unutmuşsun böyle pek inandırıcı olmamış

Zoro
Sabo
Shiryuu
Rayleigh
Oden
Beckman
King
Marco
Katakuri

Oda işlenen karakterlere tekrar misyon yüklemezse seri sonu gelecekleri seviyeler. Marco bir altta ya da bir üstte de olabilir.

Benim şah görüşüm :
Beckman diğer sağ kollara nazaran daha özel biri gibi duruyor. Serinin en başında Beckman hakkındaki SBS cevabından da bunu anlıyorum.
O şöyle oluyor.Kaptanın ödülü etkilediği için malum Marco daha çok ödül almalıydı ama King daha çok ödül almış.Bu aradaki ufak fark sadistliğinden dolayı da olabileceğinden net bir yorum yapamıyoruz ama King’in en kötü ihtimalle Marco’nun ensesinde olduğu açık.Marco gibi başka imparatordan tayfa teklifi aldı zaten.Irkından dolayı istendi gerçi ama gemiyi düşürürken de adamın deli güçlü olduğunu biliyordu Mom tayfası hemen King diye telaşa düştüler.

Benim şah görüşüm :
Shanks Kaido gibi laf anlamaz birini MF'ye gitmeden durdurmuş. Poneglif teklif etmediyse ki öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum Kaido'ya geri vites yaptıracak bir şey göstermiş olmalı. Gerçi Kaido'ya bir kılıç bir de kral haki göster kalpten gidiyor :D İşte tam da bu sebepten Shanks'ı görünce geri vites yapmış olabilir :) Bir de cidden kral hakinin bu kadar sükse yaptığı bir arctan sonra Shanks'ın Kaido ve Bm'ye kaybetme durumunun olduğunu hiç sanmıyorum.

Seri sonu Bb>Shanks>Kaido>BM gibime geliyor bana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık