Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
King 2 bölüm numara gösterdi diye hemen üst sıralara yazılmaya başlanmış :D . Arc ortasında yaşananlar unutulmasın. Son bölümde yaşananların asıl sebebi Zoro'nun yetersiz olması.

Beckman >= Shiryu > Katakuri > King >= Marco derim. Marco hamlamış, eskisi kadar güçlü değil gibi duruyor.
King'in neden üst sıralara yazıldığını hepimiz biliyoruz bence.:hhh: King en güçsüzleri çıkarsa şaşırmam.Düz şonen mantığıyla gidiyorum gerçi.

King'i Marco'nun üstüne koymak nedir yav ? Adam Queen ile beraber dövemiyor. Marco'da ne ileri seviye silahlanma var ne kral haki var ne de uyanış ona rağmen öldüremediler. Şimdi Zoro ne hallere düşüyor Base King karşısında görüyoruz. Marco, King'den kan akıtmıştı dikkatle eski panellere bakarsanız.

Tamam Marco bence de hakkında yapılan hype'ın çok altında kaldı bence de MF, MArco ile alakası yoktu (yazar sağolsun) ancak King tek başına bu adamdan güçlü olsa azten Queen ile beraber çok geçmeden bunu öldürmeleri lazımdı.

Marco hemen sonuncu olmuş :D çok komik ... Kata neyiyle hasar verecek Marco'ya ? Satış dedin mi en iyisi OP fanları. Şundan bir kaç ay öncesine kadar en güçlü sağ kol Marco mu falan denirken :D Anında yan çizmenize bayılıyorum.

King'in dövdüğü Zoro'nunda yüzde yüzünde olmayan bir Zoro olduğunu görmek gerek. King'in yeniliş şeklini gördüğümüzde buraya gelip curcunaya şahit olmak istiyorum :D Sanıyorsunuz ki Marco'ya acımayan Oda, King'e acıyacak :D

King'i Marco'nun üstüne koymak nedir yav ? Adam Queen ile beraber dövemiyor. Marco'da ne ileri seviye silahlanma var ne kral haki var ne de uyanış ona rağmen öldüremediler. Şimdi Zoro ne hallere düşüyor Base King karşısında görüyoruz. Marco, King'den kan akıtmıştı dikkatle eski panellere bakarsanız.

Tamam Marco bence de hakkında yapılan hype'ın çok altında kaldı bence de MF, MArco ile alakası yoktu (yazar sağolsun) ancak King tek başına bu adamdan güçlü olsa azten Queen ile beraber çok geçmeden bunu öldürmeleri lazımdı.

Marco hemen sonuncu olmuş :D çok komik ... Kata neyiyle hasar verecek Marco'ya ? Satış dedin mi en iyisi OP fanları. Şundan bir kaç ay öncesine kadar en güçlü sağ kol Marco mu falan denirken :D Anında yan çizmenize bayılıyorum.

King'in dövdüğü Zoro'nunda yüzde yüzünde olmayan bir Zoro olduğunu görmek gerek. King'in yeniliş şeklini gördüğümüzde buraya gelip curcunaya şahit olmak istiyorum :D Sanıyorsunuz ki Marco'ya acımayan Oda, King'e acıyacak :D
Queen ile beraber dövemiyor diye bir olay yok. Temiz dövdüler. Ancak Marco gibi yenilenmesi olan birisini anında kimse öldüremez. Bu seviyenin adamları saatlerce, günlerce savaşabiliyorlar.

Marco'nun düştüğü durumu hiç garipsemiyorum. Yazar sağ olsunluk bir durum değil bence. Marineford'da zor anlar yaşadı. Sonrasında Teach'le savaştı ve yenildi. Bir süredir savaşmadığı için hamladığı da açık. Yine net olarak King üstündür denmeyebilir ancak en üst sıralarda yerini göremiyorum artık. Yaşlı Wb'ye yonkou seviyesi demek gibi bir şey oluyor.

Queen ile beraber dövemiyor diye bir olay yok.
Bal gibi de var. Bize aktarılan sahnede Marco ikisini yerden yere vuruyor. İki kişiyle uğraştığı için sürekli açık veriyordu. 2v1 aşağı yukarı kendi kalibresinde iki karaktere karşı savaşırken bir zahmet yenilsin. Adamın direkt kanadını kesti King ve bu saldırıyı sırf açık verdiğinden yedi mesela.. normalde çevik bir karakter o kadar basit kılıç darbesi yemez. Ki wanodaki bir sürü kişiye can verdiğini de atlamamak lazım

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık