İmparator eder her türlü.Günceldeki en güçlü kişi konusunda farklı düşünüyoruk ama.Ben şuan evrenin güncel olarak en güçlü karakteri olduğunu düşünüyorum. Tabi görmeden bir şey demek zor. Ama şu karaktere imparator etmiyor demek körlüktür.
İmparator eder her türlü.Günceldeki en güçlü kişi konusunda farklı düşünüyoruk ama.Ben şuan evrenin güncel olarak en güçlü karakteri olduğunu düşünüyorum. Tabi görmeden bir şey demek zor. Ama şu karaktere imparator etmiyor demek körlüktür.
Günceldeki en güçlü kişi kaido. Hem zoro, hem killer tarafından dile getirildi. Mangadan da onaylı. En zayıf yonkou shanks. Teach birisinin yonkou olması için en az shanks kadar güçlü olması gerektiğini sanırım novelde dile getirmişti. Bigmom kaidonun dengi olarak görülüyor. Boşu boşuna dragon en güçlü kişi diye düşünmeyin. Dragon bir shanks etmez. Yanındaki adamlara bakmanız yeterli. Kuma, ivankov, sabo. Başka güçlü adam yok. Bir de bigmoma, kaidoya bak neler neleri var. Yanındaki adamlar senin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.İmparator eder her türlü.Günceldeki en güçlü kişi konusunda farklı düşünüyoruk ama.
Sabo, Kuma ve Ivankov üçlemesinin ben Smoothie çöpü, Cracker ve Katakuri'den neden çok geride olduğunu anlayamıyorum veya King, Queen, Jack the offpanel kumtorbasından neden çok daha güçsüzmüş ?Günceldeki en güçlü kişi kaido. Hem zoro, hem killer tarafından dile getirildi. Mangadan da onaylı. En zayıf yonkou shanks. Teach birisinin yonkou olması için en az shanks kadar güçlü olması gerektiğini sanırım novelde dile getirmişti. Bigmom kaidonun dengi olarak görülüyor. Boşu boşuna dragon en güçlü kişi diye düşünmeyin. Dragon bir shanks etmez. Yanındaki adamlara bakmanız yeterli. Kuma, ivankov, sabo. Başka güçlü adam yok. Bir de bigmoma, kaidoya bak neler neleri var. Yanındaki adamlar senin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.
Zoro yırtıp başına geçirse Katakuri'nin önüne geçemez. En azından seri sonuna kadar bu mümkün değil.Beckman>king>marco>Zoro>katakuri>shiryu
Komik değil. Kendi fikrini kendi yorumunla belirle bana atıf yaparak değil.Ufak değişikliklerle denklemini düzelttim
Bu arc bitince Kaido'nun en güçlü olmadığını kendin göreceksin zaten.Serinin zirvesi Kaido falan olamaz güncelde.Daha da artacak seviye bundan sonra bile.Ki h.hakinin en büyük güç olduğu şu anda, gücünün çok büyük bir kısmını h.hakiden alan Shanks gibi birisinin>Kaido olması kuvvetle muhtemel.Daha bunun Dragon'u,Im'ı,Teach'i, falan var.Saka'nın falan filo amirali olmasıyla onun da daha güçlü olabilme ihtimali var.Günceldeki en güçlü kişi kaido. Hem zoro, hem killer tarafından dile getirildi. Mangadan da onaylı. En zayıf yonkou shanks. Teach birisinin yonkou olması için en az shanks kadar güçlü olması gerektiğini sanırım novelde dile getirmişti. Bigmom kaidonun dengi olarak görülüyor. Boşu boşuna dragon en güçlü kişi diye düşünmeyin. Dragon bir shanks etmez. Yanındaki adamlara bakmanız yeterli. Kuma, ivankov, sabo. Başka güçlü adam yok. Bir de bigmoma, kaidoya bak neler neleri var. Yanındaki adamlar senin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.
Peki, sildimKomik değil. Kendi fikrini kendi yorumunla belirle bana atıf yaparak değil.