Zoro nerede Kingi indirecek kanka?Sırf luffy sözde katakuriyi yendi ve Zoro, kingi indirecek diye kata > king diyorlar jhadkada
Zoro nerede Kingi indirecek kanka?Sırf luffy sözde katakuriyi yendi ve Zoro, kingi indirecek diye kata > king diyorlar jhadkada
Biri geldi bile.En az 2 p-up var bu arc Zoro'ya. Bakalım neler olur.
Milletin gözünü kapatıp 100 metre ötesini gördüğü seride adam görünmezlik meyvesi yedi yav, çok üzücü. Sanji elbisesini falan verseymiş keşke ;|SS Shiryu en güçlü olur. Şu an Ben ve Marco kapışır. İnanılmaz kararsız bir durum. İkisinin de kendine göre dehşet yetenekleri var. Aklımdaki Ben'e binaen diyorum tabi. İki sağ kol da amiral gömebilecek potansiyelde.
o görünmezlik meyvesini uyandırıp kendini realiteden siliyormuş şiryu. o yüzden kimse sezemez.Milletin gözünü kapatıp 100 metre ötesini gördüğü seride adam görünmezlik meyvesi yedi yav, çok üzücü. Sanji elbisesini falan verseymiş keşke ;|
Tümden seriden çıkmasın dweyciğimo görünmezlik meyvesini uyandırıp kendini realiteden siliyormuş şiryu. o yüzden kimse sezemez.
Fazla op olur öyle Üst düzey hakiyle illaki sezilebilmesi lazım.Haki ne güne duruyor yoksao görünmezlik meyvesini uyandırıp kendini realiteden siliyormuş şiryu. o yüzden kimse sezemez.
valla mop beycim ben forumun yalancısıyım. forum bugüne kadar ne söylediyse tuttu. adamın özel gücü bu yoksa dediğin gibi güçlülerin hisleri bile sezdiği evrende neden görünmez olasın ki :STümden seriden çıkmasın dweyciğim
hatta dokunduğuna gücünü aktarıp onu da realiteden silebiliyormuş. dokunarak yok ediyor yani :SFazla op olur öyle Üst düzey hakiyle illaki sezilebilmesi lazım.Haki ne güne duruyor yoksa