Yakında BB kendisi öldürür o balonu xdBurgess denen keko Sabo'nun can sıkıntısını gideremedi yav.Teach'in tayfa şu an en zayıf tayfadır yonkolarda içerisinde bence.
Yakında BB kendisi öldürür o balonu xdBurgess denen keko Sabo'nun can sıkıntısını gideremedi yav.Teach'in tayfa şu an en zayıf tayfadır yonkolarda içerisinde bence.
Burgess'ı Jinbei tokatlayacak gibi geliyor banaYakında BB kendisi öldürür o balonu xd
Jİnbei onu tokatlasın sonrada kendisi de intihar etsin, bir taşla iki kuş.Burgess'ı Jinbei tokatlayacak gibi geliyor bana
Şunu diyorsun tadımızı kaçırıyorsun MW'ciğim. Slashleri falan gizleyebilir demişti @Monkey D. Dragon ama sonuçta kurşunu gözünü kapatıp obs ile gören adam slashi de görür. Sanmıyorum ki bir meyve olsun da haki işlevsiz olsun.Son anime trailer gelince şöyle bir baktım Moria'nın feleği şaşıyor nereden yedim diye.
Bu kadar basit olacağını sanmam.Suit gibi de olmayacak çok uçuk şeyler göreceğiz.Absalom bu meyveyi kullanan aptalmış ben uyandırdım heba etmiş meyveyi falan diyecek.Aura,haki ne varsa gizlerse şaşmayın.Zoro bunla dövüşürse tamamen içgüdülerini kullanmak zorunda kalacak.Pica'nın korkunçlu versiyonu gibi tahmin ediyorum.Onun aksine tek açık verirsen yarar geçer şeklinde olacak.
Yav adam dağın başından balta atıyor, daha hakisi uydurukken hissediyor Luffy görmeden, elin slashini neden görmesin? Zoro'ya düşman olur işte, gözlem hakisi fakiri.valla haki eklenirse hissedilebilir olur xd en azından luffy hissediyor xd
bu arada bu inanılmaz görünmezlik umarım yine üzerine tozdur, tuzdur dökülerek baypas edilmez xd
luffy hakiden duygu seziyordu ya, belki meyve o kadar acayip ki bu saldırıların ardındaki duyguyu arzuyu bile görünmez kılıyor falan. kılıç ustalarına akıl sır ermez mop başkan.Şunu diyorsun tadımızı kaçırıyorsun MW'ciğim. Slashleri falan gizleyebilir demişti @Monkey D. Dragon ama sonuçta kurşunu gözünü kapatıp obs ile gören adam slashi de görür. Sanmıyorum ki bir meyve olsun da haki işlevsiz olsun.
Yani Oda da o şekilde çizebilir diyorum zor olmaz öyle göstermesi.Animatörler öyle yorumlamış tam bakmadım gerçi belki mangayla tamamen aynıdır.Şunu diyorsun tadımızı kaçırıyorsun MW'ciğim. Slashleri falan gizleyebilir demişti @Monkey D. Dragon ama sonuçta kurşunu gözünü kapatıp obs ile gören adam slashi de görür. Sanmıyorum ki bir meyve olsun da haki işlevsiz olsun.
K.haki için birebir şiryu dövmek.Bil bakalım kimin k.hakisi çöp xdGörünmezlik logia gibi. Grand line da iş yapar new worldde ayaklı eğitim olursun anca.
Dofun?K.haki için birebir şiryu dövmek.Bil bakalım kimin k.hakisi çöp xd