Ace'in içinden gecen Akainu bu icinden gecmeyi Jinbei'ye uyguladigi halde jinbei olmuyor ne kadar tutarsiz degil mi?Jinbei ölümsüz. Adam can atıyor birinin uğruna ölmek için ama ölemiyor. Jack ne yapabilir bu adama?
Ace'in içinden gecen Akainu bu icinden gecmeyi Jinbei'ye uyguladigi halde jinbei olmuyor ne kadar tutarsiz degil mi?Jinbei ölümsüz. Adam can atıyor birinin uğruna ölmek için ama ölemiyor. Jack ne yapabilir bu adama?
Tutarsız değil. Diyorum ya olm adam ölümsüz.Ace'in içinden gecen Akainu bu icinden gecmeyi Jinbei'ye uyguladigi halde jinbei olmuyor ne kadar tutarsiz degil mi?
Orası ayrı tamam kanıtladı da ne oldu ? Ölecem diye kaldı orada kanıtlamaya bakHayır. Jack ile Jinbei. Jinbei o potanın yabancısı olmadığını Big Mom'un kendisinden ayrılmak istediğinde verdiği tepki ile kanıtladı bence.
Kralın gerçek gücünü görmüş işte Peros Chopper-sama Belki bu adamlar tatlılardan kafayı kaldırıp dev yada Oars gibi şeyler hiç görmediler ilk defa onun şaşkınlığı olabilir.Ama kılıç nasıl durduruldu diye şaşırdı ona dikkat.Direk jinbei sallamadı chopper gibi.Kılıcın durdurulması büyük olay yani onlara göre ana gücüyle yüklenirken.Jinbe sağlamdır bence Jozu’ya yakın güçte bir seviyesi var en azından.Boş adam değil.Ezikleme falan yok.
Perospero'nun lafına bakacaksak Chopper'a ne dediğini unuttun sanırım '' Bakemonoooo!! Canavar monster '' yeah Chopper çok güçlü bu bakımdan o da Perospero'yu baya bir etkiledi, Big Mom'ın ateşli saldırılarına dayandı, bu bakımdan Chopper'da 1 milyarlık Jack ile gayet kıstas alınabilirmiş
Arlong Jinbei'yle dövüşürken Jinbei'yi zorlayacak bir de üstüne sen sinirleneceksin Yahu Arlong kim Jinbe kim ? Bu nasıl bir mukayese şekli, bu nasıl bir güç dengesi, bu nasıl bir mantık ?Bak genel olarak analizlerini okudum, ona bir şey demem ama bu konuda gereksiz şey yapıyorsun bence.s böyle düşünen insanlar var yani belli başlı şeyleri bu kadar abartmayın, yazdığım şeyde dalga geçilcek bir durum yok. Ona sinirlendim. Katılırsın ya da katılmazsın.
Yav arkadaşım, Jinbei Big Mom'un potasında demedik ki. Yabancısı değil hani, diş gösterebiliyor dedik.Orası ayrı tamam kanıtladı da ne oldu ? Ölecem diye kaldı orada kanıtlamaya bak
Anladım. Şöyle Jack gibilerin yaşadığı tam barbar bir balık adam kabilesi olsaydı iyi olurdu.Jinbei net. En güçlü ibaresi vardı zaten.
Bence görünende de Jinbei. Big Mom'a bile kafa tuttu. Vurdu geri attı. Jack Inu ve Neko'yu bile kendi gücü ile yenemeyip kimyasal silah kullanmak zorunda kaldı.
Tamatebeko kutusundan. Hofy hapları çalmıştı. Hatta balıkadamların sağ kolu tekrar çalınırsa diye içine bomba koymuştu ve o kutu WCI'da patlayıp tayfayı kurtarmıştı.
Arada tonla mesafe olmasına rağmen elinde tonlarca ölü ağırlık ile yokuş yukarı koşan adama çok hızlı diyen Jinbei olmadığı için.Niye ilk jinbei vuruyormuş Enel darbe yesede kalkacağına inancım tam.
Bence yok. Sanmıyorum kimse Arlong zorlar desin.böyle düşünen insanlar var yani belli başlı şeyleri bu kadar abartmayın,