Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Balık Adam

Sizce Unvanı Hangisi Hak Ediyor?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Ezikleme falan yok.

Perospero'nun lafına bakacaksak Chopper'a ne dediğini unuttun sanırım '' Bakemonoooo!! Canavar monster '' yeah Chopper çok güçlü bu bakımdan o da Perospero'yu baya bir etkiledi, Big Mom'ın ateşli saldırılarına dayandı, bu bakımdan Chopper'da 1 milyarlık Jack ile gayet kıstas alınabilirmiş :D :D
Kralın gerçek gücünü görmüş işte Peros Chopper-sama :a:Belki bu adamlar tatlılardan kafayı kaldırıp dev yada Oars gibi şeyler hiç görmediler ilk defa onun şaşkınlığı olabilir.Ama kılıç nasıl durduruldu diye şaşırdı ona dikkat.Direk jinbei sallamadı chopper gibi.Kılıcın durdurulması büyük olay yani onlara göre ana gücüyle yüklenirken.Jinbe sağlamdır bence Jozu’ya yakın güçte bir seviyesi var en azından.Boş adam değil.
 
Bak genel olarak analizlerini okudum, ona bir şey demem ama bu konuda gereksiz şey yapıyorsun bence.s böyle düşünen insanlar var yani belli başlı şeyleri bu kadar abartmayın, yazdığım şeyde dalga geçilcek bir durum yok. Ona sinirlendim. Katılırsın ya da katılmazsın.
Arlong Jinbei'yle dövüşürken Jinbei'yi zorlayacak bir de üstüne sen sinirleneceksin :D Yahu Arlong kim Jinbe kim ? Bu nasıl bir mukayese şekli, bu nasıl bir güç dengesi, bu nasıl bir mantık ?

Arlong 100 douriki ise Jinbe +10000 douriki falandır şu an. Sen neden bahsediyorsun  :fool::oleyo2:
 
Orası ayrı tamam kanıtladı da ne oldu ? Ölecem diye kaldı orada kanıtlamaya bak :D
Yav arkadaşım, Jinbei Big Mom'un potasında demedik ki. :D Yabancısı değil hani, diş gösterebiliyor dedik.:D

Jinbei gibi adamlar önemli birer güç ve konumu, itibarı Jack'dan aşağı değil pek.
 
Jinbei net. En güçlü ibaresi vardı zaten.

Bence görünende de Jinbei. Big Mom'a bile kafa tuttu. Vurdu geri attı. Jack Inu ve Neko'yu bile kendi gücü ile yenemeyip kimyasal silah kullanmak zorunda kaldı.





Tamatebeko kutusundan. Hofy hapları çalmıştı. Hatta balıkadamların sağ kolu tekrar çalınırsa diye içine bomba koymuştu ve o kutu WCI'da patlayıp tayfayı kurtarmıştı.
Anladım. Şöyle Jack gibilerin yaşadığı tam barbar bir balık adam kabilesi olsaydı iyi olurdu. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık