Şu anki durumda Jinbeinn de bilinmezi var. Ben bunu anlamıyorum adamın sayılı şeylerini görmüşüzdür. Ama o paneller Jackden güçlü yapmamalı bana kalırsa daha görmek lazım.Tiger konusunda tarafsızım açıkçası. Çok bilinmezi var.
Şu anki durumda Jinbeinn de bilinmezi var. Ben bunu anlamıyorum adamın sayılı şeylerini görmüşüzdür. Ama o paneller Jackden güçlü yapmamalı bana kalırsa daha görmek lazım.Tiger konusunda tarafsızım açıkçası. Çok bilinmezi var.
Ezikleme falan yok.Çok ezmişsin.Yanan kılıcı karşıladı sert balıkadam savunması var.Perosun bile ağzı açık kalıyor hakkını verelim boşa durdurmamış magmayı.
jack fil değil mi yavDostum Peros balık adam değil.
Yok yeni gelen bilgilere göre balık adammış. Wiki'ye de eklemişler, konusunu açayım dedim ben de.jack fil değil mi yav
Tiger ile Jinbei mi ?
Hayır. Jack ile Jinbei. Jinbei o potanın yabancısı olmadığını Big Mom'un kendisinden ayrılmak istediğinde verdiği tepki ile kanıtladı bence.Tiger ile Jinbei mi ?
Sen yine de okuduğun yerleri bir daha oku. Faydalı olur. İlkinde faydası olmamış çünkü HadiDerim hala da diyorum. Seriyide okuyorum buna da sen karar verecek değilsin, herkes aynı düşüncekte demedim iki tane farklı yazdığım mesaji kendi kafanda karıştırıp kalkıp bana burada uzun uzun edebiyatta yapan sensin. Sen ilk kendi yorum yaptığın karakterı akıl ve mantık içinde yorumla sonra kalkıp marjinel ve uzak yorumlar de tamam mı? Ama sen ilk bir kendi yorumlarında akıl ve mantığı ara .... Hani sen seriyi okuyorsun ya ben okumuyorum
Bak genel olarak analizlerini okudum, ona bir şey demem ama bu konuda gereksiz şey yapıyorsun bence.s böyle düşünen insanlar var yani belli başlı şeyleri bu kadar abartmayın, yazdığım şeyde dalga geçilcek bir durum yok. Ona sinirlendim. Katılırsın ya da katılmazsın.Sen yine de okuduğun yerleri bir daha oku. Faydalı olur. İlkinde faydası olmamış çünkü Hadi