Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Balık Adam

Sizce Unvanı Hangisi Hak Ediyor?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Çok ezmişsin.Yanan kılıcı karşıladı sert balıkadam savunması var.Perosun bile ağzı açık kalıyor hakkını verelim boşa durdurmamış magmayı.
Ezikleme falan yok.

Perospero'nun lafına bakacaksak Chopper'a ne dediğini unuttun sanırım '' Bakemonoooo!! Canavar monster '' yeah Chopper çok güçlü bu bakımdan o da Perospero'yu baya bir etkiledi, Big Mom'ın ateşli saldırılarına dayandı, bu bakımdan Chopper'da 1 milyarlık Jack ile gayet kıstas alınabilirmiş :D :D
 
Derim hala da diyorum. Seriyide okuyorum buna da sen karar verecek değilsin, herkes aynı düşüncekte demedim iki tane farklı yazdığım mesaji kendi kafanda karıştırıp kalkıp bana burada uzun uzun edebiyatta yapan sensin. Sen ilk kendi yorum yaptığın karakterı akıl ve mantık içinde yorumla sonra kalkıp marjinel ve uzak yorumlar de tamam mı? Ama sen ilk bir kendi yorumlarında akıl ve mantığı ara .... Hani sen seriyi okuyorsun ya ben okumuyorum :)
Sen yine de okuduğun yerleri bir daha oku. Faydalı olur. İlkinde faydası olmamış çünkü :hhh:Hadi :byee:
 
Jinbei ölümsüz. Adam can atıyor birinin uğruna ölmek için ama ölemiyor. Jack ne yapabilir bu adama?
 
Sen yine de okuduğun yerleri bir daha oku. Faydalı olur. İlkinde faydası olmamış çünkü :hhh:Hadi :byee:
Bak genel olarak analizlerini okudum, ona bir şey demem ama bu konuda gereksiz şey yapıyorsun bence.s böyle düşünen insanlar var yani belli başlı şeyleri bu kadar abartmayın, yazdığım şeyde dalga geçilcek bir durum yok. Ona sinirlendim. Katılırsın ya da katılmazsın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık