Bahane bu olmamali Sensey. Iyi bir gerekce bulman lazim.Akainu reis büyük güçleri hemen harcamaz doğru yola gelirler diye, büyük hain değillerse.
Bahane bu olmamali Sensey. Iyi bir gerekce bulman lazim.Akainu reis büyük güçleri hemen harcamaz doğru yola gelirler diye, büyük hain değillerse.
Aklıma gelmişti ironi olması da, ironi fazla kaliteli olursa böyle oluyor Dur daha adam hükümetin ajanı mı değil mi o açığa çıksın önceYok hocam marine'ci kardeslerime ozel o mesaji yazdim. Ciddi degilim
Ama Marine açısından degerlendirirsek hainlik gibi gözukebilir. Cunku korsanlara buyuk bir guc kazandirdi :S
+1Kahraman
Şaka bir yana, Kuzan hain değildir bence. Akainu ile planları vardır.Bahane bu olmamali Sensey. Iyi bir gerekce bulman lazim.
Yargısız infaz yapmişim gibi olmuş haklısın hocam Ama cidden karekterini sevmiyorum bu Akainu'nun.Aklıma gelmişti ironi olması da, ironi fazla kaliteli olursa böyle oluyor Dur daha adam hükümetin ajanı mı değil mi o açığa çıksın önce
Bir flashback çıkar mi o konuyla ilgili ?Şaka bir yana, Kuzan hain değildir bence. Akainu ile planları vardır.
Teması güzel işlenmişti ama kutsallara şerefsiz demesi olayları pekiştirdi. Denizci olma hikayesini bilmek kaldı geriye. Sağlam işlenirse güzel olur.Mangaka başka karakteri arada kalma durumuna düşürmesin.Atağa kalksa gerçek olmasa da torunu yaşında ki çocuk daha erken ölür,ya da yıllarını verdiği kurum yıkılırdı.Arada kalmak böyle bir şey sanırım.
Cağnımsın.İkna oldum. Squardo'ya attım.
Cağnımsın.