Ben de yorumu okuyunca sen sandım.![]()
Avatarlı arkadaşı kendim sanıp kalpten gidiyordum. Ne ara yazdım lan ben böyle birşeyi diye.![]()
Sen sandım ben de sadaaklsjda.![]()
Avatarlı arkadaşı kendim sanıp kalpten gidiyordum. Ne ara yazdım lan ben böyle birşeyi diye.![]()
Neymiş aşk?Aşkıda biz biliriz![]()
Kim uydurmuş?Uydurmaymış![]()
5 sene yemişsin iyisiyle kötüsüyle afiyet olsunBen oldum ve herhangi bi ekmeğini de yemedim. Zorlu bi süreçti hatta. Hayatımın bi 5 senesi stres doluydu ve çok yordu beni. Ama bi yandan da güzeldi hani başka bi duygu.

Ekmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.5 sene yemişsin iyisiyle kötüsüyle afiyet olsun![]()
Güzel şey be çok kovaladıkta ulaşamadık.Ekmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.
Ekmek işleri karışıkEkmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.