Sen sandım ben de sadaaklsjda.
Avatarlı arkadaşı kendim sanıp kalpten gidiyordum. Ne ara yazdım lan ben böyle birşeyi diye.
Sen sandım ben de sadaaklsjda.
Avatarlı arkadaşı kendim sanıp kalpten gidiyordum. Ne ara yazdım lan ben böyle birşeyi diye.
Neymiş aşk?Aşkıda biz biliriz
Kim uydurmuş?Uydurmaymış
5 sene yemişsin iyisiyle kötüsüyle afiyet olsunBen oldum ve herhangi bi ekmeğini de yemedim. Zorlu bi süreçti hatta. Hayatımın bi 5 senesi stres doluydu ve çok yordu beni. Ama bi yandan da güzeldi hani başka bi duygu.
Ekmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.5 sene yemişsin iyisiyle kötüsüyle afiyet olsun
Güzel şey be çok kovaladıkta ulaşamadık.Ekmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.
Ekmek işleri karışıkEkmekten kastın ne senin? Ben Erzurumdaydım o İstanbulda. Senede 1-2 defa karşılıklı oturabiliyorduk o da bir kaç saat. Güzel bi tecrübe idi ama zordu da. Böyle basit bakmayın her şeye.
Hepimizin gözü önünde gömdün, samimiyetle konuştuğunuz şeylerle alay ettiği için. Burada içini döken insanları senden daha iyi kimse anlayamaz herhalde. Böyle alay ederek ve umursamadığını vurgulayarak neden gizliyorsun ki hislerini?Çağdaş'tan falan mı bahsediyorsun anlamadım ki benim forumda toplasan 5-6 adam arkadaşım dediğim kimseyi de gömmedim bir yere.