Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Sen gelme la böyle konulara, ben üzülüyorum :(..
Niye la beni beğenmiyor musun :(
yas 21 de anca mezun oldum :/ lise beni birakmadi ben onu birakamadim
Genç olmak ve aşk acısı çekmek...
Özlemişim :/ Acı çekmek iyidir. Bu yaşta tanışacağın zibilyon tane kız olacak. Sadece etrafına bakmayı dene.
Şuan ki yaş aralığın tamamen fiizksel görünümlerden ibaret. Algın bu yönde çalışıyor.
Biraz daha sosyalleştiğinde daha çok insan , fikir tanıdığında anlayacaksın.
Daha evvel "ben buna hayatta bakmam " dediğin kişilerin fikirlerine aşık olacaksın. " Abi çok iyi anlaşıyoruz ya " durumuna geleceksin.
O yüzden geçici bir buhrandasın. Dünyada o kadar garip insanlar var ki , çok insan tanıdığında ulan ben hangisi ile evleneceğim çekeceksin.
Hem bu yaşta fazla bu işlerin peşine düşme. Biraz hayatı yaşa lan tokatlarım seni. Sevdiğin bir spor dalına git.
Gençliğini kullansana olm. Yaşlanınca zaten yapamayacaksın.
 
Hayatımda gördüğüm en saf, en temiz insandı, nefret ettiği insanlara bile yardım istedikleri zaman hiç çekinmeden yardım ederdi, birbirimizi çok seviyorduk, 11 ay beraber olduk, ilk ilişkimdi, bana mükemmel biri gibi görünüyordu, daha sonra bu iyi niyeti gereğinden fazla sinir bozucu olmaya başladı, kendisine yazan heriflere, açık açık sapık olduğu belli olan insanlara bile mesafe koymuyordu, bunun yüzünden çok kavga ettik, en sonunda o nefret ettiği insanlara bile yardım eden üzülen kız, ben zırıl zırıl ağlarken sesi bile titremedi, o günden sonra kimseye gerek halimi gösteremedim, şu an 1.5 aylık bir sevgilim var, ama ona ne bağlanabiliyorum, ne de onu sevebiliyorum, umursamazlık en üst seviyede, sevdiğim insan ne yaparsa yapsın affeden ben, artık en ufak hatada kızı terk eden bene dönüştü, kendimi daha güçlü hissediyorum, daha özgür hissediyorum, ama bu umursamazlık beraberinde baya katı, baya acımasız bi düşünce yapısını da getiriyor.

Aşık olup da karşılık göremeyen varsa tavsiye edebileceğim en iyi şey, acı çekin. Acı çekin ki güçlenesiniz, umursamamayı, herhangi bir kız için değmeyeceğini öğrenin. Yoksa her türlü ezileceksiniz. Bunu söyleyen de 11 aylık sevgilisinden önce 8 yıl aynı kıza aşık olup karşılık göremeyen biri.

Özet geçmek gerekirse, mantığınızı ön plana alın. Duygularınızı değil.
 
Ortaokulda bizim sınıftan bir kızdı, Açılırım da reddeder,sonra sınıftakilerin ağzına düşerim korkusu ile gömdüm. Liseye geçince okullar değişip,hiç görmemeye başlayınca azalarak bitti. 4-5 yıl sonra lise son senesinde görünce tabii gene değişik hissettim ama üniversite koşturması falan derken arayı kapatma çabasına girmedim. Zaten ilk aşklar gerçekleşmez derler :(
 

Unknown


Avatarlı arkadaşı kendim sanıp kalpten gidiyordum. Ne ara yazdım lan ben böyle birşeyi diye. :(
 
İskenderin yanına ayran söylediğinde "Kola içelim, yoğurt var zaten" diyorsa, seni arkadaşı olarak görüyordur. Ses etmiyorsa, hoşlanıyordur. Bir kişiden emin olamadığımda uyguladığım yegane parametre budur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık