Pedofili sayılmaz ya. Şu 3 yıl içerisinde fiziksel olarak neredeyse hiç değişmedim. Zaten aramızda 4 yaş vardıBugün kimin hayatını kaydırsam vol15
Pedofili sayılmaz ya. Şu 3 yıl içerisinde fiziksel olarak neredeyse hiç değişmedim. Zaten aramızda 4 yaş vardıBugün kimin hayatını kaydırsam vol15
Ne mutlu sana.Benim bir gerçek ve ilk aşkım var şu an ama nazar değmesin diye mutluluğumu anlatamıyorum![]()
Mutluluklar dilerim.Benim bir gerçek ve ilk aşkım var şu an ama nazar değmesin diye mutluluğumu anlatamıyorum![]()
Nasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?Pedofili sayılmaz ya. Şu 3 yıl içerisinde fiziksel olarak neredeyse hiç değişmedim. Zaten aramızda 4 yaş vardı
*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyımNasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?
Ulan hdhdhdhdhbd fena güldüm @Yamato affetmNasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?
Sen 14’ken o 18 oluyor sanırım. Baya fark var.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Saygı duyuyorum Linlin.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Hatta ebatlarım küçüldü bu sürede
Evet... tek taraflıydı zaten biraz benim o dönemki psikolojimle alakalıSen 14’ken o 18 oluyor sanırım. Baya fark var.