Doğru demiş.. O da bir iki saate Whatsapp istemek dedi. Verecek olan veriyor zaten dedi. Şok oldum zira hiç benim tarzım değil.
Doğru demiş.. O da bir iki saate Whatsapp istemek dedi. Verecek olan veriyor zaten dedi. Şok oldum zira hiç benim tarzım değil.
Evet yüksek itiraf ediyorum demiştim zaten aşk yok libido var libido seksten ibaret değil bu arada.Bence burada libidosu en yüksek kişi sensin gibi geliyor.
Hahahahhaa bu insanlar modern değil sadece bazı insanlar için şanslı o kadar.Yani böyle daha çok parası olan, zengin olan, yakışıklı/güzel, tüm kızların peşinde koştuğu, sürekli lüks mekanlarda takılan bir tip değilmişim
En azından yüzüme söyledikleri buydu
Oh abi zorlandık boşu boşunaYok ya 25 yaşındayım. 8 yaş var.
Ayak değil ss atarım konuşmalardan istersen. :S Ama yakışıklı da değilim zatrn ortalama tipim.Yakışıklı olduğunu anlatmak için bu kadar prodüksiyon yapan bir seni gördüm. Tatava yapma seksiyim de geç işte olum. Yok tek fotomla gacıları kendime aşık ederim ayakları falan :/
Sen miydin geçenlerde bir kızdan Whatsapp istetmeye çalıştığımız arkadaş ?Absürt şeyler bir beni bulur bu konularda.
Başka bir olay anlatayım bu taze.
Geçen aylarda ekşiden birisini gördüm. Ben şu kadsr kızla tanıştım falan diyordu ekşiden. Ben de hayret ettim. Dostum senin olayın ne ha? Diye. O da bir iki saate Whatsapp istemek dedi. Verecek olan veriyor zaten dedi. Şok oldum zira hiç benim tarzım değil.
Her neyse başka bir siteden konuştuğum kız vardı. Soğuk ve kısa mesajlar. Pek akmıyordu. Öyle çok konuşmadık da. Dedim bir onda deneyim ne kaybedeyim. İstedim dirrkt verdi.
Bir gün sonra WP'de konuşurken senin fotona aşık oldum dedi. 3 güne evlilik muhabbetlerü yapmaya başladı falan. İlginç deneyimdi.
Benden tipli olduğun kesin.Ayak değil ss atarım konuşmalardan istersen. :S Ama yakışıklı da değilim zatrn ortalama tipim.
Hö???Sen miydin geçenlerde bir kızdan Whatsapp istetmeye çalıştığımız arkadaş ?
''Modern'' kelimesini o şekilde anlıyorlar demek kiHahahahhaa bu insanlar modern değil sadece bazı insanlar için şanslı o kadar.
Geçenlerde biri vardı bir kızla skype’tan mı dc den mi ne konuşuyordu. Sonra Wp iste dedik en sonunda istedi . Kızın Wp resmî de kendi resmî değildi ama. Kimdi o ya
Heee ben oydum. Kızdan resim istedim sonra bayağu gğzel ama pek aktif değil.Geçenlerde biri vardı bir kızla skype’tan mı dc den mi ne konuşuyordu. Sonra Wp iste dedik en sonunda istedi . Kızın Wp resmî de kendi resmî değildi ama. Kimdi o ya