Wiper'dan tek yedi.Zoro'ya tek attı.
Kahveden adam toplarız.Ne demeye çalışıyorsun arkadaşım Standart belli, listede olmayan karakterlerin eklenmesi için en az 3-5 oy gelmesi gerek. Yoksa ankete adam yetiştiremeyiz.
Wiper'dan tek yedi.Zoro'ya tek attı.
Kahveden adam toplarız.Ne demeye çalışıyorsun arkadaşım Standart belli, listede olmayan karakterlerin eklenmesi için en az 3-5 oy gelmesi gerek. Yoksa ankete adam yetiştiremeyiz.
Çerlonun desteğini almışsın hala 3-5 kişi diyosun ayıp ayıp.Ne demeye çalışıyorsun arkadaşım Standart belli, listede olmayan karakterlerin eklenmesi için en az 3-5 oy gelmesi gerek. Yoksa ankete adam yetiştiremeyiz.
Kaçma kısmı nereden çıktı? Adam bildiğin köleler oradan çıkana kadar çarpışmış. Hatta Hancock kaçarken onun önünden geçiyor. Adam gayet sabit duruyor yerinde. Kaçan biri olsa, Hancock nereden bilecek onun köleleri salan kişi olduğunu?Yahu karmaşa var çizimde görmüyon mu. O güvenlikler kime koşturacağını şaşırmıştır. Belli bir hedef de yok. Eleman herkesi salıp kaçmış.
Ya belli ki pek kapışmamış kimseyle. Karmaşayı çıkarıp gitmiş. Karmaşa esnasında zaten kim bulacak da kapışacak bunlar, yerinde durmuyordur kafesleri açacam diye.Kaçma kısmı nereden çıktı? Adam bildiğin köleler oradan çıkana kadar çarpışmış. Hatta Hancock kaçarken onun önünden geçiyor. Adam gayet sabit duruyor yerinde. Kaçan biri olsa, Hancock nereden bilecek onun köleleri salan kişi olduğunu?
Dimi ama çok ayıb ediyorlar.Çerlonun desteğini almışsın hala 3-5 kişi diyosun ayıp ayıp.
Yaz beni de bari ayıp olmasın başgana.
Ben "Tiger balon değildir" diyenlerdenim zaten, adamın kapıştığı belli. Çizilen sahnede bir elinde kılıç, diğer elinde silah, sırtında da bazuka var. Karşısına Amiral çıkmamıştır, ama sinsice saldırmadığı çok açık.Ya belli ki pek kapışmamış kimseyle. Karmaşayı çıkarıp gitmiş. Karmaşa esnasında zaten kim bulacak da kapışacak bunlar, yerinde durmuyordur kafesleri açacam diye.
Hem kapışmış olsa zaten balon olmuyor, hakkını vermiş oluyor işte. Adam nerelere girip sağ çıkmış, amacına da ulaşmış. Daha ne istiyonuz. Sırf kan kaybından öldü diye gömüyonuz adamı ayıb ya. Kansız Beyazsakal bile yaşayamaz.
Hee o zaman bizdensin başkan.Ben "Tiger balon değildir" diyenlerdenim zaten, adamın kapıştığı belli. Çizilen sahnede bir elinde kılıç, diğer elinde silah, sırtında da bazuka var. Karşısına Amiral çıkmamıştır, ama sinsice saldırmadığı çok açık.
Dimi yani. Güçlü kuvvetli adamları geçtim yaşlı başlı adama bilmem kaç milyon volt atıp öldüremiyor. Statik Enel.Küçücük kızı öldüremeyen 500 milyonluk adam olmaz olsun Enel de eklenebilir aslında
Gönül rahatlığıyla Enel-Law ikilisine atıyom şimdi.Fujitora, Enel ve Law ankete eklenmiştir. İsteyen buyursun oy değişiminde bulunsun.
Yardır gitsin Seride balon yoktur'dan nerelere geldin.Gönül rahatlığıyla Enel-Law ikilisine atıyom şimdi.