Kizaru'ya saldıran bir tip ama Apoo, yenemeyeceğini anlamadığı sürece geri vites yapacak biri gibi değil. Saldırıp bir şeylere geleceğini anlayınca vites atmış olabilirKaido'dan dayak yedikten sonra Apoo bir ay kendine gelemezdi ama gördük ki Zou taraflarında Jack'in durumunu rapor verdi. Belli ki yaratığı görür görmez geri vites yapmış. :/ Dayak yememiş diye düşünüyorum.
İlla Kid'e balon dedirtecen he. Peki öyle olsun. :SKizaru'ya saldıran bir tip ama Apoo, yenemeyeceğini anlamadığı sürece geri vites yapacak biri gibi değil. Saldırıp bir şeylere geleceğini anlayınca vites atmış olabilir
Adamın balon olmadığına dair bir ibare görsem bu kadar üzerine gitmem. Luffy'nin 25 v 1 attığı krakerlerin tekinden sopa yemiş herife ben ne diyeyimİlla Kid'e balon dedirtecen he. Peki öyle olsun. :S
Bak ben o şekilde düşünmemiştim hiç. Hala bahanem var ama. Kid belki de 2 yıl öncesinde falan yedi dayağını. Luffy olsa Luffy de çok pis dayak yerdi.Adamın balon olmadığına dair bir ibare görsem bu kadar üzerine gitmem. Luffy'nin 25 v 1 attığı krakerlerin tekinden sopa yemiş herife ben ne diyeyim
Oruç reisi yara bere içinde görünce yediği dayakları oraya bağlamıştım, aklımın bana oynadığı küçük oyunlar da olabilir tabii.Bak ben o şekilde düşünmemiştim hiç. Hala bahanem var ama. Kid belki de 2 yıl öncesinde falan yedi dayağını. Luffy olsa Luffy de çok pis dayak yerdi.
Büyük balon demişken, Enel niye yok listede @Shakky ?