Birden anılarım depreşti. Enel ve Law'un balon olduğunu hatırladım.Yardır gitsin Seride balon yoktur'dan nerelere geldin.
Birden anılarım depreşti. Enel ve Law'un balon olduğunu hatırladım.Yardır gitsin Seride balon yoktur'dan nerelere geldin.
Hakisi değil bisküvisi.Saboyu çok şişiriyoz ya her gelenden dayak yiyor noobun teki ne başarısı var ki zaten :S
Bu arada Cracker meyvesini counterlayan Nami + Luffy + Namiyi koruyan ağaçlarla 11 saat tek başına savaşıp birde kovalayan taraf olmuş. Kendisini yarım günlük mesafeye uçurabilecek kadar güçlü bir saldırıya yenildi diye balon demek ayıptır. Birde bu sırada 2 tane kuklasının içinden kırıp geçti. Şu Luffynin kırmak için g4 açtığı krakerlerden bahsediyorum. Ama balon tabi aaa tek yedi :S 11 saat savaşıp tek yiyen adam ilginç. Luffyi duvara çapmışa döndüren hakiye sahip bu adam;
Fisher Tiger tam bir hayal kırıklığıdır ama.
Burgess'den neden insanlar bir şey bekledi ben onu anlamadım. Daha Dressrosa'ya ayak basmadığı zamanlarda BBler'in en eziği budur deyince hurr-gurr giriyordu bana millet. Ne gösterdi de ne bekleniyor ki. İki tane ev kaldırdı adam en fazla seride onu da Zoro 100. bölümlerde tek eliyle yapıyordu zatenFuji ve Law iyi geldi biraz önce oy atamamıştım
Ama Burgess eziğini unutmayalım az bolun değil o da.
1.tümen komutanı adam, bişeyler beklemekte sakınca yoktu hatta en güçlü komutan olduğu bile iddaa edilmişti ama sonuç hüsran oldu. Şimdi forumda gördüğüm kadarıyla en fazla hafife alınanlar Germa ailesiBurgess'den neden insanlar bir şey bekledi ben onu anlamadım. Daha Dressrosa'ya ayak basmadığı zamanlarda BBler'in en eziği budur deyince hurr-gurr giriyordu bana millet. Ne gösterdi de ne bekleniyor ki. İki tane ev kaldırdı adam en fazla seride onu da Zoro 100. bölümlerde tek eliyle yapıyordu zaten
One Piece'i Naruto, Bleach, Fairy Tail gibi düşündüklerinden oluyor hep bunlar. Nami tayfaya 2. (Resmi olarak 4.) katılan kişi, Usopp 3. , en güçlü onlar mı yani?1.tümen komutanı adam, bişeyler beklemekte sakınca yoktu hatta en güçlü komutan olduğu bile iddaa edilmişti ama sonuç hüsran oldu. Şimdi forumda gördüğüm kadarıyla en fazla hafife alınanlar Germa ailesi
1. kardeşe Luffy'i alır diyorlarsa Mom'u indirecek ekip orda yok demek ne demektir Germa ailesinin Luffy'le beraber Mom'a dalması yanlarında Jimbei ve Pedro'da varken yetersiz olur diyorlarsa bence hafife alıyorlarOne Piece'i Naruto, Bleach, Fairy Tail gibi düşündüklerinden oluyor hep bunlar. Nami tayfaya 2. (Resmi olarak 4.) katılan kişi, Usopp 3. , en güçlü onlar mı yani?
Forum nasıl hafife alıyor Germa ailesini yahu, Allah şahidim Luffy'i alır falan diyorlardı 1. kardeşe ve karşı gelenlerle dalge geçiyorlardı fan man diye.
North Blue'dan gelmiş adamlardan çok şey bekliyorlar.
Abi Sanji'den güçlüyse o 2. kardeş yatsın kalksın dua etsin. Hiç sanmıyorum.1. kardeşe Luffy'i alır diyorlarsa Mom'u indirecek ekip orda yok demek ne demektir Germa ailesinin Luffy'le beraber Mom'a dalması yanlarında Jimbei ve Pedro'da varken yetersiz olur diyorlarsa bence hafife alıyorlar