Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Atın üzerindeki yüksek ihtimalle Miquella diye düşünüyorum.
Miquella sarı saçlı ve sonsuz çocuk vücuduyla lanetlenmiş birisi. Atın üzerindeki de çocuğa benziyor.

Hikayede Miquella ablası Melania'yı iyileştirmeye çalışıyordu. İyileştiremeyince de Golden Order'a karşı çıkıp kendi Erdtree ağacını dikiyor.
Oyunda bu ağaç Haligtree olarak geçiyor. Melania ile dövüştüğümüz mekandaki ağaçtan bahsediyorum.
Hatta Miquella diktiği ağaç ile birleşmeye çalışıyor ama üvey kardeşi Mohg bunu engelleyip Miquella'yı kendi mekanına götürüp onu orada sakladı.

Bizi geçmişe götürüp Miquella'nın bizim gibi ağaca karşı nasıl bir mücadele verdiğini görmek güzel olur.
Sabah sabah bu Dlc haberi baya sevindirdi.

Atın üzerindeki yüksek ihtimalle Miquella diye düşünüyorum.
Miquella sarı saçlı ve sonsuz çocuk vücuduyla lanetlenmiş birisi. Atın üzerindeki de çocuğa benziyor.

Hikayede Miquella ablası Melania'yı iyileştirmeye çalışıyordu. İyileştiremeyince de Golden Order'a karşı çıkıp kendi Erdtree ağacını dikiyor.
Oyunda bu ağaç Haligtree olarak geçiyor. Melania ile dövüştüğümüz mekandaki ağaçtan bahsediyorum.
Hatta Miquella diktiği ağaç ile birleşmeye çalışıyor ama üvey kardeşi Mohg bunu engelleyip Miquella'yı kendi mekanına götürüp onu orada sakladı.

Bizi geçmişe götürüp Miquella'nın bizim gibi ağaca karşı nasıl bir mücadele verdiğini görmek güzel olur.
Sabah sabah bu Dlc haberi baya sevindirdi.
Miquella’nın eline dokunup gideriz diye tahmin ediyorum. Sanki onunla bişey yapacakken bırakmışlar gibi duruyordu.

Sonunda be!

Ya Marika ya da Miquella o kişi. Saç şekline bakınca Miquella'ya benziyor. Miquella'nın diğer kişiliği olan St. Trinia'da olabilir. Eğer Miquella ise "eclipse" görebiliriz. Godwyn de canlanacak demek bu. Marika çıkarsa da geçmişi konu alır.

Bu arada Expansion demesi önemli detay, Ds 2'deki gibi bir durum olabilir. Elden Ring'te silinen bazı görevler ve mekanikler vardı. Belki onlar eklenip, oyunu yeniden çıkartabilirler de...

Son düzenleme:
dlcsnin endingler sonrası geçmesine bağlı olarak farklı tahminler yapılır ama öncesi gibi duruyor çünkü at torrente benziyor binen kişi çok yüksek ihtimalle miquella muhtemelen moghun ordaki cocoonun ordan gideceğiz öyleyse, yada bu kişi marika ve ağacın golden orderden önceki halide bu gibi gibi tahminler vaatividyanın videosunu bekleyeceğim hype seviyem %1000

Miquella’nın eline dokunup gideriz diye tahmin ediyorum. Sanki onunla bişey yapacakken bırakmışlar gibi duruyordu.

"Finally, I have found it..... St. Trina's, no, Lord Miquella's cadaver... Such that I may aid you, O Lord... So please, I hope you welcome your humble servant Rhico... Into your dream, the world of your heart...... Indeed, I beg you grant my wish, that when you transcend from empyrean to god, allow me a place by your side....." - Rhico, cut NPC

"Sonunda buldum. Kutsal Trina'nın, Hayır, Lord Miquella'nın bedenini... Ey Efendim, size yardım edebilirim. Bu yüzden lütfen, mütevazi hizmetkarınız Rhico'yu.. Rüyanıza... Kalbinin dünyasına kabul edin. Gerçekten de, dileğimi yerine getirmen için sana yalvarıyorum, Empyrean'dan tanrılığa yükseldiğinde, yanında bulunmama izin ver" Rhico, Ana oyundan silinen bir Npc.

Uyayan canlıların rüyalarını topladığımız bir eşya. Maalesef bu mekanik silinmişti. Miquella'nın rüyasına gireceğiz büyük ihtimal.

Abudance ve Decay Twinblade oynanabilir olacak mı acaba bu expansionda? Malenia'nın remembrance'ın da satın alınabilir olmalıydı.

Mogh köpeği aralarındaki en masum olanı kişisel çıkarları uğruna mundar etmişti oyunda. Yumurtanın içini gösterecek şekilde oynamışlar oyunun ayarlarıyla. Her yeri yara, oyuk gibi şeylerle dolu işi bitmiş yaşlı bir adam var içinde. Miquella'dan eser yok. Rüyadır, geçmiştir bir şekilde çözecekler işi

dlcde godwynde olsa fortissaxa binse king of the storm fighti gibi birşey olsa daha doğrusu nameless king epeycede zor olsa çok güzel olur zaten dlcler her oyunda en zor bossları barındırıyordu midir yada orphan gibi bi zorluğu olsa

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık