Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Bakmamaya çalışıyorum. Kendim bulayım edeyim diye. :3

Edit: Bu kalenin ilgimi çekme nedeni büyü okulumu neymiş işte. Yeni skill falan buluruz diye...
O kale bu kale değil. O kale gölün tam ortasındaki şu>>>>

Girişi için gerekli olan anahtarı daha önce yazmıştım, ejderhanın yanında uyuduğu anahtar işte.
Senin sorduğun yer oyunda hızlıca rune kasabileceğin bir alana geçiş için elzem olan bir questline. Baya guide bakıp oynuyordum ben. Ayıp bir şey değil:d

Devi öldürdüm, sanırım oyundan geriye hikaye yönünden fazla boss kalmadı. Hemen bitirim ng+ ile daha farklı buildler yapmak istiyorum, bir yandan ise şu anki halim ile her şeyin peşine düşesim var.

Son düzenleme:
Büyücü ile büyücü boss kesmek ne zor arkadaş ya... Ayrıca 2 formlu... Ekmek pıçağı ile boss kesmeye çalışıyoruz.

Edit: @Dattebayo..! Kanama hakikaten iyiymiş hee... Anlık yüksek hasar vuruyor. Wolverin olup anca parçaladım ablamızı...

Son düzenleme:
Büyücü ile büyücü boss kesmek ne zor arkadaş ya... Ayrıca 2 formlu... Ekmek pıçağı ile boss kesmeye çalışıyoruz.

Edit: @Dattebayo..! Kanama hakikaten iyiymiş hee... Anlık yüksek hasar vuruyor. Wolverin olup anca parçaladım ablamızı...
Rock sling at tekrar büyüye dayanıklı birine gelirsen. Fiziksel vuruyor. Meteor yağmuru da öyle.

Sarsması da iyidir. Ejderhanın kafaya kitlenip 3-4 tane atsan yere çöktürüyor.

Rock sling at tekrar büyüye dayanıklı birine gelirsen. Fiziksel vuruyor. Meteor yağmuru da öyle.

Sarsması da iyidir. Ejderhanın kafaya kitlenip 3-4 tane atsan yere çöktürüyor.
Daha almadığım bir büyü. Sanırım bu kızıl tarafta. O tarafa geçmedim daha.

2. ejdere de hiç vuramıyordum sağolasın. Yerini bulup alırım.

insanların dalga geçtiği silah olan moonveili bi deneyeyim dedim harbidende river of blooddan sonraki en güçlü katana

Radagona kadar geldim ortalıkta malenia yok bir şey mi atladım diye bakayım dedim. Meğersem devin olduğu bölgedeymiş. Opsiyonelmiş. Böyle bir şey olabilir mi ya?! Az kalsın oyunu onu kesmeden bitirecektim.

Oyunun açık dünya olması çok daha fazla satmasını daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlamış. Belli bir noktaya kadar keşif hissi de güzel ama oyunun ortalarından itibaren feci sıkıcılaşıyor ve oyunun tekrar oynanabilirliğini öldürüyor resmen. Bomboş ovalarda at üstüne bir o yana bir bu yana koşturmak yoruyor adamı. Oyunun en zevk veren yerleri zaten standart soulsborne sistemi ile inşa edilen özel bölgeleri, haritaları. Diğer oyunlardan tek farkı bu alanları açık dünya haritasının içinde görebiliyoruz ve haritalar arası bağlantı yapmak ya da ışınlanmak yerine atımızla gidiyoruz. Bir daha açık dünya oyun yapacaklarsa hem dünya içi etkileşimi hem npc sayısını hem de görev sayısını fazlaca arttırmaları lazım. Böylesi bir kere oynadıktan sonra boş amelelik oluyor. ER'ye Sekiro hariç diğer FS oyunlarına doyduğumdan çok daha kısa sürede doydum. Kendini en uzun süre oynatacak oyun olmasını bekliyordum halbuki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık