Vay anam babam hoşgeldin sonunda be
Daha kaliteli bosslar temennimiz, From oyunlarında genellikle öyle oluyor bu da öyle olur inş.Vay anam babam hoşgeldin sonunda be
Evet dlc ler genellikle oyunun kendisine hep + katıyor ds3 ve bb de oldugu gibi bu da şahane olacaktır benceDaha kaliteli bosslar temennimiz, From oyunlarında genellikle öyle oluyor bu da öyle olur inş.
Yeni silahları ben de iple çekiyorumDeli dehşet silahlar ve büyüler de bekliyorum.
Üçlü çetelere invade atmaktan bıktım bu ne lanet pvp sistemidir çakal gibi sessiz sakin yerlere çöküp aynı anda saldırıyorlar. İkisini yesem üçüncü indiriyor.Bi süredir pvp giriyorum. Yeni, daha gıcık büyüler gelir umarım. Gecikmeli ve takip eden büyüleri beraber atıp milleti sinir etmeye bağımlı oldum.
İnvasion pek oynamadım. Oyun bulamıyorum nedense. Arenada duello atıyorum ben.Üçlü çetelere invade atmaktan bıktım bu ne lanet pvp sistemidir çakal gibi sessiz sakin yerlere çöküp aynı anda saldırıyorlar. İkisini yesem üçüncü indiriyor.
Bazen geç buluyor ama her daim buluyor ya öyle çok da bekletmiyor ama sıkıntı milletin çeteleşmesi. Arena güzel ama çabuk sıkıyor esas aksiyon invasionda.İnvasion pek oynamadım. Oyun bulamıyorum nedense. Arenada duello atıyorum ben.