Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] ELDEN RING (2022)

Oyuna başlarken hangi sınıfı seçeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    87
Mogh köpeği aralarındaki en masum olanı kişisel çıkarları uğruna mundar etmişti oyunda. Yumurtanın içini gösterecek şekilde oynamışlar oyunun ayarlarıyla. Her yeri yara, oyuk gibi şeylerle dolu işi bitmiş yaşlı bir adam var içinde. Miquella'dan eser yok. Rüyadır, geçmiştir bir şekilde çözecekler işi
Kodlara bakıldığın saçlı ve kıyafetli olarak tasvir ediliyordu. O yumurtanın içindeki görünümü şimdilik kullanmak için yapmış olabilirler. Miqeulla ve Griffith benzerliklerini düşününce o yumurtadan çok iyi bir şekilde uyanacağını sanmıyorum yinede. :/

Golden Order tarafından dışlananları yanına alıyor, Godwyn'i yaşama döndürmeye çalışıyor falan. Diğerlerine bakınca Godwyn'le birlikte en iyileri gibi gözüküyor cidden. Fakat kendisini zorla sevdirdiğini de biliyoruz. Ranni şeytanından daha iyi bir amacı var diyebiliriz en azından şimdilik.

Bewitching Branch - Büyüleyici Dal

The Empyrean Miquella is loved by many people. Indeed, he has learned very well how to compel such affection.

"Empyrean Miquella birçok kişi tarafından sevilirdi. Gerçekten de, böyle bir sevgiliyi nasıl kazanacılağını(zorlamaktan bahsediyor) iyi öğrenmiştir.

Son düzenleme:
Atın üzerindeki yüksek ihtimalle Miquella diye düşünüyorum.
Miquella sarı saçlı ve sonsuz çocuk vücuduyla lanetlenmiş birisi. Atın üzerindeki de çocuğa benziyor.

Hikayede Miquella ablası Melania'yı iyileştirmeye çalışıyordu. İyileştiremeyince de Golden Order'a karşı çıkıp kendi Erdtree ağacını dikiyor.
Oyunda bu ağaç Haligtree olarak geçiyor. Melania ile dövüştüğümüz mekandaki ağaçtan bahsediyorum.
Hatta Miquella diktiği ağaç ile birleşmeye çalışıyor ama üvey kardeşi Mohg bunu engelleyip Miquella'yı kendi mekanına götürüp onu orada sakladı.

Bizi geçmişe götürüp Miquella'nın bizim gibi ağaca karşı nasıl bir mücadele verdiğini görmek güzel olur.
Sabah sabah bu Dlc haberi baya sevindirdi.
benim ekrana sığmadığı için görseli azıcık daralttım kullanmak isteyen olursa, gözüme batan bi yer olmadı ama varsa düzeltirim :d

dlcde godwynde olsa fortissaxa binse king of the storm fighti gibi birşey olsa daha doğrusu nameless king epeycede zor olsa çok güzel olur zaten dlcler her oyunda en zor bossları barındırıyordu midir yada orphan gibi bi zorluğu olsa
dark souls 3 te köpek ve avcı ve yer altındaki lavlı kazanı sağa sola atan dayı ile 3 fazı olan boss fightı hatırladıkça midem bulanıyor. Köpeği falan glitchle hallettik iyi hoş ta 3 fazı olan boss mu olur from software :( ?

oyun bittikten sonra rdr 2 bakayım dedim. ama oyunun save sistemi ve anlatamadığım bir şeyler yüzünden oynayamıyorum. canım sıkılıyor. elden ring oyun beğendirmemeye başladı. hayınsın kötüsün elden

Ranni de olabilir; ama olmayabilir de. Çünkü Ranni'nin saçı babası gibi kızıldı. Büyük ihtimal bu DLC Ranni'nin motivesinin ardındaki sebepleri öğrenebiliriz. Altın Godwyn'i de tanıma şansımız olur hem.

Miquella ve Godwyn'in baya bir bağlantısı olduğu için bilgiler gelir. Haa çok büyük bilgiler geleceğini sanmıyorum. Elden Ring gibi bir oyun varken birçok eklenti paketi çıkartırlar.

Bu arada bir yazı yazmayı planlıyordum. Bu genişletme paketi haberi çok iyi oldu.

Son düzenleme:
Miquella ve Godwyn'in baya bir bağlantısı olduğu için bilgiler gelir. Haa çok büyük bilgiler geleceğini sanmıyorum. Elden Ring gibi bir oyun varken birçok eklenti paketi çıkartırlar.
Ucu açık bir çok konu var. Bu oyun Dark Souls gibi değil. Dark Souls'ta ana konu falan belliydi. Diğer unsurlar da belliydi. Lakin bunda outergod'ların arasındaki rekabet, Ranni'nin neden ölüm rünü çaldığı, kimlerin buna teşvik ettiği ve neden 1000 yıl diyardan ayrıldığını tam olarak bilmiyoruz. Bunun dışında Altın Godwyn'nin ve Miquela'nın sadece ismi var. Bu kişiler kimdi, bilmiyoruz. Dark Souls'ta bu tip kişiler vardı. Lakin kendilerinin diğer karakterlerle ilişkilerinden dolayı hikayede, karakter hikayesinin unsuru olarak görebiliyorduk. Bu iki karakterden nedense bir beklenti oluşturdu. Çünkü Ranni'nin motivasyonunu ve dönüşümünde etken karakterler olabilir.

Ucu açık bir çok konu var. Bu oyun Dark Souls gibi değil. Dark Souls'ta ana konu falan belliydi. Diğer unsurlar da belliydi. Lakin bunda outergod'ların arasındaki rekabet, Ranni'nin neden ölüm rünü çaldığı, kimlerin buna teşvik ettiği ve neden 1000 yıl diyardan ayrıldığını tam olarak bilmiyoruz. Bunun dışında Altın Godwyn'nin ve Miquela'nın sadece ismi var. Bu kişiler kimdi, bilmiyoruz. Dark Souls'ta bu tip kişiler vardı. Lakin kendilerinin diğer karakterlerle ilişkilerinden dolayı hikayede, karakter hikayesinin unsuru olarak görebiliyorduk. Bu iki karakterden nedense bir beklenti oluşturdu. Çünkü Ranni'nin motivasyonunu ve dönüşümünde etken karakterler olabilir.
Büyük ihtimal Elden Ring'in ana ending'i Ranni'nin ending'i olabilir. Ben Elden Ring'i hep Ranni'nin outergod'larla arasındaki mücadeleyi anlatan bir hikaye olarak görüyorum. O yüzden ikinci oyunu, Ranni'nin 1000 yıl sonrası Lands Between macerasını anlatacağını düşünüyorum. Bizim Tarnished da Rennala'nın yeniden doğumla beraber yeni bir suret ve isimle karşımıza çıkabilir.

Offf düşündükçe yükseliyorum bu oyuna. Keşke filmi, dizisi, romanı, mangası çıksa :gamyon:

Ranni'nin çalma ve yolculuğa çıkma nedenleri belli. Empyrean bedenini terk edip, Greater Will'in hükmünden kaçmak için çaldı.

"Mine will be an order not of gold, but the stars and moon of the chill night. But I want to keep it all away from this land.

"Benim düzenim altından olmayacak, soğuk gecenin yıldızları ve ayından olacak.Ama hepsini bu topraklardan uzak tutmak istiyorum."

Ranni insanları kendi kaderlerini yaşaması için bırakıyor. Normalde bu yolculuğa tek başına çıkacaktı, bize ısınmasıyla birlekte yanına alıyor.

"Whoever thou mayest be, take not the ring from this place, the solitude beyond the night is better mine alone."

"Kim olursan ol bu yüzüğü alma, gecenin ötesindeki yalnızlık yalnızca benim için iyidir."

Buradan da tek başına çıkmayı planladığını anlıyoruz.

Tüm detayları bize vermeyecekler, Fromsoftware'in cryptic bir narrative olduğu için bir kısmını biz dolduracağız. Mesela karakterlerin isimleri bile birçok şey anlatıyor.

Rennala= yeniden doğuş demek.
Marika: Meryem'den geliyor; inançlı kadın demek.
Godfrey: Tanrının barışı demek.
Miquella: Tanrı gibi demek.
Godwyn: Tanrının dostu demek.

Miquella ve Godwyn özellikle baya bağlantılı. O

Bir hayalet npc'nin sözü:
"Lord Miquella, forgive me. The sun has not been swallowed. Our prayers were lacking. Your comrade remains soulless......"
"Lord Miquella, benibağışlayın. Güneş yutulamadı. Dualarımız yetersizdi. Dostun ruhsuz kalmaya devam edecek."

Bir haalet npc'nin sözü
"Ohh great sun! Frigid sun of Sol! Surrender yourself to the eclipse! Grant life to the soulless bones!"
"Ohh yüce güneş! Sol'un soğuk güneşi! Tutulmaya teslim ol! Rushuz kemiklere yaşam bahşet!"

Genç bir erkek çocuğunun Godwyn için yaptığı kılıç. Yüksek ihtimalle Miquella
"Infused with the humble prayer of a young boy; "O brother, lord brother, please die a true death.""
"Bir genç oğlanın mütevazi duasıyla işlenmiş; Abi, Lord Abim, lütfen gerçek bir ölümle tanış."

Bunlar Miquella ve Godwyn'e bazı göndermeler. Mozole şovalyelerinin kalkanlarında eclipse olması gibi birkaç ayrıntı daha var.

Bu arada o resim yeni önüme çıktı. Nerede yayınlayacaksın ?
Buraya yazarım.

Son düzenleme:
Ranni'nin çalma ve yolculuğa çıkma nedenleri belli. Empyrean bedenini terk edip, Greater Will'in hükmünden kaçmak için çaldı.

"Mine will be an order not of gold, but the stars and moon of the chill night. But I want to keep it all away from this land.

"Benim düzenim altından olmayacak, soğuk gecenin yıldızları ve ayından olacak.Ama hepsini bu topraklardan uzak tutmak istiyorum."

Ranni insanları kendi kaderlerini yaşaması için bırakıyor. Normalde bu yolculuğa tek başına çıkacaktı, bize ısınmasıyla birlekte yanına alıyor.

"Whoever thou mayest be, take not the ring from this place, the solitude beyond the night is better mine alone."

"Kim olursan ol bu yüzüğü alma, gecenin ötesindeki yalnızlık yalnızca benim için iyidir."

Buradan da tek başına çıkmayı planladığını anlıyoruz.
Bu kısımların hepsini biliyorum. Hem Ranni büyük bir fedakarlıklar yaptı. Yine de motivesini oluşturan arka plan hikayesinin daha da açılmasını isterim. Bunun dışında isimlerin anlamlarını bilmiyordum. Hangi kaynaklara bakıyorsun ?

Bu arada Rogier adamdır. :sapkali:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık