Ateşe karşı en iyi zırhı ve talismanı kullanıyorum zaten. Talismanları da ona göre ayarlıyorum oynarken.60 vigor varsa canın 1900'dür. Morgott'un greatrune'ü 2375'e çıkarır (+%25).
Damage negation'ların yüzde kaçta şuan? Kendimden örnek vereyim ben blacknife zırhı giyiyorum kafa kısmı da boş. Ana oyunda %19 fiziksel, %16 ateş dayanıklılığım var.
Şuan scadutree blessing (10)'dayım. Bu dayanıklılıkları %51 fiziksel ve %49 ateşe çıkardı.
Boiled crab yediğimde fizikselim %19'dan %35'e çıkıyordu. Blessing'le ise %51'den 61'e çıkıyor.
Ateş talismanı da ateş dayanıklılığımı %60 yapıyor. Yani hem fiziksel hem ateşim %60'ta.
Flask'a opaline hardtear koy. Tüm dayanıklılıkları arttırıyor. Bu %60'ları %66 yaptı. %6 gözüne az gözükmesin 40'ı 34'e düşürmek %15 hasar düşürmek demektir.
Bi bıçağa golden vow da koyabilirsin ama bu kadar buff basmaya başlarsan ilk koyduğunun süresi baya gider.
Bi talisman var canın fullken aldığın hasarı %30 azaltıyor. Buff'lardan önce savunman %65 oluyor. Flask ve boiled crab kullandığında %76 oluyor.
Başka düşmanla savaşırken ateş yerine fiziksel talismanı kullan. Hasar yemezsin.
------
Ben cloud'la eski save'e döndüm bi pişmanlıktan dolayı. Bu sefer baya gezdim, 10 blessing'le rellana'ya girdim. Kolay geçti. Kılıç darbesi %5-10 can falan alıyordu galiba.
İlk deneyişimde 1500 canla girmiştim bu sefer 2375'ti. Onun etkisi de vardır ama Scudatree blessing'in yarattığı fark da fazla. Belki blessing seviyen düşüktür. Burda muhabbetti döndü hatırlarsın rellana'da zorlanmıştım ben. Bu sefer çok kolaydı.
Yendim ayrıca Dancing Lion ve Relana'ya göre baya kolaydı benim için. Defansa çare bulamayınca Shard of alexander - claw talisman ile hasar odaklı oynadım. Fazla hasar vurunca hasar alsam bile daha rahat oynadığımdan kolay oldu baya. 2.fazı tat kaçırdı biraz yılanların işine girmesiyle. Durmaksızın saldırıyor. Flask kullanmaya bile vakit kalmıyor. 2.fazında stun yedirince kolay oldu ölmesi.
Son düzenleme: