Oyunun korsanı ilk günden düşmüş. Taklaya gelmezsek tabii :d
Webcami bantla xdOyunun korsanı ilk günden düşmüş. Taklaya gelmezsek tabii :d
Sen Tarnished'sin (Kararmış), uzun zaman önce Kraliçe Marika, bir sebepten ötürü eşi Godfrey ve onun askerlerinden Grace'i (lütfu) alıp, onları Lands Between'den kovuyor. Senin karakterin bu kovulmuş askerlerin soyundan geliyor. Uzun zaman sonra Marika, grace'i geri vererek bir Tarnished'in lord olması için yönlendiriyor. Kısacası senin karakterin dışarıdan gelmiş, bir yağmacı.Bu oyuna yeni başladım da, ortam neden bu kadar kasvetli? Devriye gezen askerlere selam vereyim dedim ne uyarı ne bir iletişim kurma çabasına girmeden direkt saldırdılar. Lanetli bir şeyim de hikayeyi mi kaçırdım en baştan?
Oyunun yapay zekası mı diyeyim ne diyeyim bilemedim ama baya bir değişmiş. Yaratıklar artık peşini bırakmıyor fizana kadar peşinde koşuyor, bosslar özellikle can basarken bir anda mimice saldırmayı bırakıp sana dönüp saldırıyor falan. İlk oyunda bosslar dışında bu kadar -bir tek hiçbir şey bilmeyen halimle- zorluyorlardı. DLC'ye başladığımdan beri her şeyden kanlımdan kaçar gibi kaçar oldum.Zorluk algısı = bossların herhangi bir kombosuna teke gitmek.
Godwyn in olmaması can sıkıcı. Dlc için en çok istediğim karakterdi. Her şey onun ölümüyle başlıyor sonuçta ve çocuklar arasında da çok özel duruyordu. Marikanın da fav çocuğuydu sanırım
Radahnla sıfır bağlantı varken Miquella ve Godwyn arasındaki bağlantılara bak. Nasıl bu fırsatı teptiniz, retconladılar bildiğin.
Abisine kılıç yapmış.
A sword made to commemorate the death of Godwyn the Golden, first of the demigods to die.
Infused with the humble prayer of a young boy; "O brother, lord brother, please die a true death."
Haligtree'nin hemen yukarısında, ikinci madalyonu bulduğumuz castle sol, yine Miquella ile ilgili ve ölümde yaşayanlara yardım etmek istiyor. Abisi Godwyn gibi yani.
Ohh great sun! Frigid sun of Sol! Surrender yourself to the eclipse! Grant life to the soulless bones!
Lord Miquella, forgive me. The sun has not been swallowed. Our prayers were lacking. Your comrade remains soulless... I will never set my eyes upon it now... Your divine Haligtree...