Ben de bunu kestim şimdi. Karşılaştığım bosslar arasında en düşük hasar veren olabilir ama dayanıklılığı çoktu galiba. 1000 küsür vuran saldırım 600 falan vuruyordu.Frog Rift Catacombs bossu olan Death Knight. Baba bu nasıl bir mini boss. Bu moveset ne. Bir hareketi var. Önce üzerine hızlıca çullanııp seni tutuyor sonra ayı gibi hasar vuruyor ve canını full dolduruyor. Çok hızlı bir hareket. Savuştururken de zorlanıyorum. Zaten boss ayı gibi vuruyor ve en ufak bir soluklanma yok. Yav bir ara ver dayağa bir soluklan bende bir flask içeyim. Bir kendime geleyim. Baya bir zorlandım keserken valla. Bu zindanlardaki bosslar hiç böyle zor olmuyordu. Bir kaç ölüyordun ama sonra çözünce rahat kesiyordun. Bu beni baya bir sinir etti.
@saas dediği gibi bosslar feci agresif geldi bana da. Mini bossu da böyle gibi şu ana denk geldiklerime bakarsak. Hiç flask içmeye bile vakit bırakmıyor.
Hasar azaltan iksir, talisman, yengeç yemeği, 1 saldırı tanklayan parfüm. Bunlarla girin boss'lara. Dlc'den önce de demiştim bu sistemin ileri levellerde dengesi yok. Hasarımız çok artıyor ama savunma öyle değil. Oyun başlarındaki dengeye ulaşmak için buildi tank yapmak lazım.
Mountaintops'ta başlamıştı bu olay. DLC'de doğal olarak daha beter olmuş.