Yinede çocuklarına doyamadı....En azından istediğini almış ve bununla yıllarca yaşamış bir adam.
Kesinlikle...OP Popüler karakter sıralamasında 43 ten bayağı bi aşşağıya iner son 2 bölümden sonra.
ilk 10a bile girebilir doğruOP Popüler karakter sıralamasında 43 ten bayağı bi aşşağıya iner son 2 bölümden sonra.
ayakta öldü kızmayın cüneyt arkınında böyle bir filmi wardı ayakta ölen adam diye onu hatırlattıÇünkü öyle böyle değil, bayağı onurlu öldü yahu...
BB'yi bile affetti, o şerefsizi...
Sağolasın...emegine saglık
Sağol Riku...emeğine sağlık smoker
Roronoa Zoro derdim ben olsam tabi ...benim merak ettiğim dünyanın en güçlüsü şimdi kim...
ya garp ın shanksın diğer yonkoular falan war görmedik görek ondan sonra ha bide dragon ...bence şuan dünyanın en güçlü adamı sengoku ( şahsi fikrim ) tabi luffycan güçlenene kadar
Güçlü... Çünkü ona bu ünvanı veren kişi Garp... Garp Hükümet'in içinde olduğu için Gorouseiler'in gücünden haberdardır...Roronoa Zoro derdim ben olsam tabi ...
Benim başka bir merakım var aslında smoker üstad belki bir açıklama yapabilir...
WB groueseilerden daha güçlümü ? (Bence tartışmasız daha güçlü)
Rica... Ama asıl güncellenen Karasakal'ın konusu...wb nin ölümüne üzüldüm ama son darbeyi bb yavşağından almasına daha çok üzüldüm..
güncelleme için teşekkürler smoker..