zaten başka bir vs'si yokkiÖrnek verecek olursan Usopp vs. Perona.
zaten başka bir vs'si yokkiÖrnek verecek olursan Usopp vs. Perona.
Rokushiki sayılmaz...beyler konu nerden gelmiş takip edemedim ama başlığa bakıp son sayfaya gelince farklı bir şey çıkıyor
smoker konuyu uzatmak senin açtığın bilgiye ayıp olacak ama özür dilerim tutamadım kendimi
söylyorum CP9 da uçuyor
kaku-zürafa
lucci-leopar
jyabura-kurt
alın 3 tane daha uçan zoan
Orda uçma gücü veren 5 Zoan türü var diyor... Meyve değil... Ona bakarsan Logialar'ın hepsi uçuyor sayılır...106 - Trap of Absolute End! Breaking into Rain Dinners bende bütün bölümler arc ve isim olarak kayıtlı hemn buluyorum
Belki olabilir.. Ama bence Zoan için geçerli... Yoksa saçma oluyor...Bölümü izledim pell zoan demiyo yani geriye sadece 1 tane uçan meyve kalmış.
1.pell
2.lafitte
3.marco
4.shiki
Senin derdin ejderha... Onu karıştırma...aslında smoker haklı acıkca gördük smokerın ucuyor yani animedkei sonra acede crocodileda olmuyor büyük ihtimall zoanlar için gecerlidr sonucta model verdigine göre tori tori meyvesi için büyük ihtimall baska bir modelide olmalı hem op gibi bir dünyada mistik zoan tipi ejdarha meyvesi olmazsa odanın hayal gücünden süphe ederim
Tekerlek meyvesi var... Ejderha kesin vardır...Ejderha mutlaka çıkacaktır.Kapı adam bile gördük Ejderha olmazsa olmaz.
sadece mangada enies lobby buster call geldiğinde görünmüştü bu herif franky indirmişti =) cerberus bekliyorum ben =)Tekerlek meyvesi var... Ejderha kesin vardır...
Bekle bekle gelir...sadece mangada enies lobby buster call geldiğinde görünmüştü bu herif franky indirmişti =) cerberus bekliyorum ben =)