zaten biliyoruz bunu 1. kimWB 200 yaşında falan değil, uydurmayalım.
http://www.onemanga.com/One_Piece/577/03/
Sağ üste bakarsanız "His age was 72" yazdığını görürsünüz. Yani evet, yaş bakımından en yaşlı ikinci meyve kullanıcısı.
Karasakal, Barbanegro olması lazım...Az önce italyanca bi mangayı okudum orda beyazsakala BARABİANCA diyolar bence acaip karizma durmuş bu isim .
Karasakalda BARANERO.
Yaşaken yoktu... Şimdide yok... İlerleyen süreç içerisinde olabilir...bundan daha güçlü biri oldguunu varsayıyıor ve inanıyorum...
G5'in ne olduğu bildiğini sanmıyorum... Altı üstü bir Denizci Karakolu... Ordan da Beyazsakal'dan güçlü adam çıkardın ya helal olsun... G5'in olduğu yeri Beyazsakal yönetiyor zaten...en güçlü wb deniyo ama bunu diyen garb bence garba göre en güçlü G5 lerde daha güçlü adamlar çıkabilir
2. sırada değil yani brooktan sonra gösterilmiş ikinci yaşlı kişi =)Birincisi kimdi smoker bir bilgin var mı? Aklıma Sengoku geldi ama yaşını b,lmiyorum o adamın. Böyle bir adam 69. sırada ise o en ço ksevilen karakter sıralamasını düzenlemeleri gerek ayrıca.
Çeviri için teşekkürler.
Birincisi Brook... 88 yaşında... 3. Fan Poll anketinde 43. sıradaydı... 4. ankette gerilerde kalmış...Birincisi kimdi smoker bir bilgin var mı? Aklıma Sengoku geldi ama yaşını b,lmiyorum o adamın. Böyle bir adam 69. sırada ise o en ço ksevilen karakter sıralamasını düzenlemeleri gerek ayrıca.
Çeviri için teşekkürler.