Vegeta sonunda hak ettiğini aldı.
İnanılmaz güçlendi Vegeta ile Goku özellikle. God mode açtılar, Süper Saiyajin God. Ssj3 çok zayıf kalıyor bu formların karşısında. Süper Saiyajin Kırmızı ve Mavi formları şeklinde var.Arkadaslar, ben en son bıraktığımda, Majin Buu ile dövüşen SSJ3 Goku en güçlüydü. Şimdilerde bakıyorum da mavi renkli, kırmızı renkli Goku türemiş.. Nedir bunlar? Güç giderek artıyor mu? SSJ3'ten daha güçlü formlardamı var?
Abi harbiden ssj3 te kaldim bende,seri bitmemismiydi.Bu cikanlar yeni mi? daha ne kadar artacak bu guclerİnanılmaz güçlendi Vegeta ile Goku özellikle. God mode açtılar, Süper Saiyajin God. Ssj3 çok zayıf kalıyor bu formların karşısında. Süper Saiyajin Kırmızı ve Mavi formları şeklinde var.
Seri bitmişti ama yeni seri geldi işte, güncel bölümler Buu olayından sonrasını anlatıyorAbi harbiden ssj3 te kaldim bende,seri bitmemismiydi.Bu cikanlar yeni mi? daha ne kadar artacak bu gucler
Haci bu yeni serimi,ben dbzyi yeniden kaliteli bir sekilde cekiyorlar saniyordum izlerim ozaman ya.14 15 yasimdayken izlemistim Db yi guzeldi.Seri bitmişti ama yeni seri geldi işte, güncel bölümler Buu olayından sonrasını anlatıyor
http://mangadenizi.com/manga/dragon-ball-superHaci bu yeni serimi,ben dbzyi yeniden kaliteli bir sekilde cekiyorlar saniyordum izlerim ozaman ya.14 15 yasimdayken izlemistim Db yi guzeldi.
Db gt hangi aralikta kaliyor ozaman.
Kac manga bolumu cikti,mangadeniznde hepsi ypk galiba.
Sanırım bu yeni manga haftada 1 gelmiyor, ayda 1 geliyor. Mangastream da dahi en son 16.bölüm var yani günceli o kadar, devamını bekleyeceğiz işteKac manga bolumu cikti,mangadeniznde hepsi ypk galiba.