Zoro'nun babunları indirdiğini duyan Mihawk!
Bunu beğendim farz et.Zoro'nun babunları indirdiğini duyan Mihawk!
Yalnız perde kapanınca muhtemelen Mihawk'ın ödülünü öğreneceğiz. Yani senin yazdığın senaryoda olacağı kadar olmasa da ortalık karışacaktır.Bu perde kapanınca, Mihawk'ı etrafında pasifistalarla çevrilmiş ve yenilmiş bir şekilde görebiliriz.
Hatta ağzından şu kelimeler dökülebilir.
''Lanet olsun Vegapunk, teknoloji çok gelişmiş, pacifistaları elmasla kaplamak nedir lanet olası!!!!!''
Beğeneceksin tabi.Bunu beğendim farz et.
Bunu beğenmedimBeğeneceksin tabi.
Bu Mihawk hiç adam değil. Denizciler adayı basınca zavallı babunları tek bırakıp kaçtı. Kim bilir ne oldu canım babunlara yeri geldiğinde eğlen takıl, zora gelince kaç.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış!Bunu beğenmedim
Geyik çeviriyorsunuz da, kaçma muhabbetini anlamadım?Beğeneceksin tabi.
Bu Mihawk hiç adam değil. Denizciler adayı basınca zavallı babunları tek bırakıp kaçtı. Kim bilir ne oldu canım babunlara yeri geldiğinde eğlen takıl, zora gelince kaç.
Mihawk'ın en güçlü kılıç ustası olabilmesi için kılıç tutan herkesle dövüşmesi gerekiyor değil mi?Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış!
Adayı bırakıp kaçmıyor mu? Yoksa geri mi çekiliyor?Geyik çeviriyorsunuz da, kaçma muhabbetini anlamadım?
Böyle bir şey demedim hiç bir zaman. Fakat ünvanı nasıl aldığına göre en iyi olduğunu kanıtlaması gerekiyor.Mihawk'ın en güçlü kılıç ustası olabilmesi için kılıç tutan herkesle dövüşmesi gerekiyor değil mi?