Yok kardeşim ben Vista ve Crocodile -ki bunlar amiral seviyesinin yanından bile geçemeyecek kişiler- tarafından durdurulan adamı sırf ağırlığı var diye amiral seviyesi diyorum. Ama yonko seviyesi diyeceksek te somut birşeyler koyalım ortaya değil mi?Ben tam aksini düşünüyorum. Mihawk kendi kulvarında bulunan ve en güçlü olarak anılan adamla arasındaki farkı görmek istiyor, bu şekilde yorumluyorum.
Ayrıca, Mf'de karşısına çıkan karkaterlere belirli bir üstünlük kurmadığı için zayıf görüyorsunuz, her zaman dediğim gibi bu konuda haklılık payınız var ama şunları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
Sadece Jinbei değil; Chopper, Brook ve Nami dahi Linlin karşısında bir şeyler yapabildi. Bunu o zamanlar kadının şuursuzluğuna verdiler ama kek arcta olduğu gibi şuursuz ve hafızası yerinde olmayan Linlin'in Quuen'e neler yaptığını biliyoruz, neden bir benzerini bizim tayfaya yapmadı? Oda, hikaye için bir imparatoru kendi bölgesinde mala çevirebiliyor. Linlin'e bunu yapan mangaka Mf'de Luffy'i kurtarmak için bir kaç karkateri Mihawk'ı durdururken çiziyor.
Op evreninde söz konusu Luffy'nin canıysa güçlü karkater yoktur arkadaşlar, bu yüzden Mf'ye rağmen Mihawk'ı güçlü görüyorum. Bir de Linlin'e bakınca Mihawk yine durumda, daha da gömebilirdi.
Birini savunurken onun hakkında sama diyip yazman çok ciddiyetsizce geliyor bana göre. Mesaj yazasım gelmiyor.Böyle bir şey söylemedim. Hatta bunun aksi çıkması durumunu bile değerlendirdim. Bilgine.
Hayır zayıflatmadı çünkü Shanks o dönemler de ünlü biriymiş WB'nin anlattığına göre. Ve Shanks yara söz konusu olduğunda Mihowk sama'nın da adını geçiriyor. Yani zayıflatılmış bir şey yok.
Anlaşamayız çünkü Mihowk'un çekindiği bir durum görmedik. Crocodile'ın atarlanmalarını umursamaması, Vista ile karşılaşırken aklının Luffy'nin potansiyelinde olması(kılıç tokuştururken de aklı Luffy'de aynı zamanda) bu ligin altında olduğunu göstermiyor.
Densetsu yok Mihawk okuyalım diye geldim ama yeri doldurulmuş .