Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 350 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    458
Mihawk :世界最強の剣士
WB : 世界最強の男

Mihawk için "sekai saikyo no kenshi"
WB için "sekai saikyo no otoko"

Bunun konusu bile var forumda. Japonca sözcükler aynı ama çeviride farklılık var. Çünkü alet edevat kullanan biri var ortada. En güçlü adama en iyi adam diyemezsin. Ama en güçlü kılıç ustasına en iyi kılıç ustası dersin.

Başka bir örnek ile en güçlü futbolcu demek yerine en iyi futbolcu dersin gibi gibi. Ya da en güçlü F1 şoförü yerine en iyi F1 şoförü dersin gibi gibi. Sonuç olarak fark yok.

Aynen, net değil sonuçta. Perde kapanınca anlarız muhtemelen. :D
Sence Mihawk'ı kim harcayacak? Bu eğitim muhabbeti ve aralarında oluşan bağ sebebiyle Zoro'nun hedefi değişecek gibi geliyor.

Aslında pek fazla seçenek de yok. Shiryu falan dışında belki 6. seviyeden kaçan başka mahkumlardan biri çıkabilir ama pek sanmıyorum.

WB de swordfighter, nasıl Mihawk daha güçlü oluyor o zaman? Stephen Paul böyle aptal aptal şeyler söylediğinden, kesin yorumlar getirdiğinden kaynak alınmıyor zaten. Çeviri işiyle ciddi uğraşan adamlar cnet128'in çevirisini bekliyor bu VIZ'in mal çevirmenleri yerine.
O kendi yorumu zaten. :D

Ben en iyi ve en güçlü arasındaki farkı merak ediyorum daha çok. Çünkü en iyisi olmak için en güçlü olmana gerek yok. Peki, neye göre seçtiler bu adamı? Daha iyi kılıç savurduğu için mi? :D En güçlüsü ise Wb gibi birisi vardı. Sırf meyve de kullanıyordu diye işin içinden çıkar mı acaba.

O kendi yorumu zaten. :D

Ben en iyi ve en güçlü arasındaki farkı merak ediyorum daha çok. Çünkü en iyisi olmak için en güçlü olmana gerek yok. Peki, neye göre seçtiler bu adamı? Daha iyi kılıç savurduğu için mi? :D En güçlüsü ise Wb gibi birisi vardı. Sırf meyve de kullanıyordu diye işin içinden çıkar mı acaba.
Şöyle düşün, 80 kilo boksörle 120 kilo boksör maç yapıyor. 80 kilo olan seri, daha teknik. Bu 80'lik 10 dk hiç darbe almadan dövüşüyor falan, sonra 120 kilo olan bir tane vuruyor nakavt ediyor. :(

Bu perde kapanınca, Mihawk'ı etrafında pasifistalarla çevrilmiş ve yenilmiş bir şekilde görebiliriz.

Hatta ağzından şu kelimeler dökülebilir.

''Lanet olsun Vegapunk, teknoloji çok gelişmiş, pacifistaları elmasla kaplamak nedir lanet olası!!!!!''
Böyle bir sahneyi çizeceğini sanmam Oda'nın.
O kadar şekil şukul pozdan sonra yapma muhtemelen.
Olsa azıcık ısınabilirdim o vampire. :artiz:

Bence Oda en güçlü kılıç kullanıcısını sadece kılıç ile dövüşenler arasında kulvar olarak daraltmıştır yani Vista'nın,Mihawk'ın,Zoro'nun içerisinde bulunduğu bir kulvar.O yüzden meyve kullanıcılarının bu grup içerisinde sayıldığını düşünmüyorum.
Bu yönden bakarsak Wb gibi hem meyve hem de kılıç kullananlar bu grup dışındadır.Shanks daha önceleri sadece kılıç ile dövüşen birisi olabilir mihawk ile kılıç tokuşturduğu zamanları kastediyorum İleriye dönük bakıldığında ise Shanks'ın tek kollu hali ile sadece kılıç kullanarak yonkouluk elde etmesi bence çok zor o yüzden yüzde 90 gibi bir ihtimal vererek Shanks'ın da meyve kullanıcısı olduğunu düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık