Dedin la nasıl demedin, işsiz olmasam arar bulurum ama uğraşamam.Böyle bir şey demedim hiç bir zaman. Fakat ünvanı nasıl aldığına göre en iyi olduğunu kanıtlaması gerekiyor.
Dedin la nasıl demedin, işsiz olmasam arar bulurum ama uğraşamam.Böyle bir şey demedim hiç bir zaman. Fakat ünvanı nasıl aldığına göre en iyi olduğunu kanıtlaması gerekiyor.
Ben en son gördüğümde adada oturmuş, heyecanla bekliyordu.Adayı bırakıp kaçmıyor mu? Yoksa geri mi çekiliyor?
1 milyar altı 600-700-800 çıkarsa forum yıkılır.Yalnız perde kapanınca muhtemelen Mihawk'ın ödülünü öğreneceğiz. Yani senin yazdığın senaryoda olacağı kadar olmasa da ortalık karışacaktır.
Birileri illaki o enkazın altında kalacak.1 milyar altı 600-700-800 çıkarsa forum yıkılır.
Sağ kollara ve şuanki Luffy'ye yakın yaparsa gene yıkılır.
Sağ kol üstü, Yonkou altı yaparsa gene yıkılır.
Yonkou dengi yaparsa gene yıkılır.
Yonkou üstü yaparsa forum gene yıkılır.
Her türlü yıkılır yani.
Dediğim şey ünvanı alış şekli ile alakalidir. Yani...Dedin la nasıl demedin, işsiz olmasam arar bulurum ama uğraşamam.
Orada gemide değil miydi? Kovalanmayalı uzun zaman oldu falan diyordu...Ben en son gördüğümde adada oturmuş, heyecanla bekliyordu.
2'den aşağı çıkarsa çok rezil olacak ama yav1 milyar altı 600-700-800 çıkarsa forum yıkılır.
Her türlü yıkılır yani.
E aynı şey değil mi? Evrenin yaratıcısı bu adam en güçlü diyor, sen haala şöyle olursa böyle olur falan falanDediğim şey ünvanı alış şekli ile alakalidir. Yani...
1- Mihawk ünvanı en iyiyi yenip almadıysa tabi ki kılıç ustalariyla savaşması gerekir, sonuçta bu adam en iyi olduğunu kanitlamasi gerekir ve ünvanın pek bir durumu kalmıyor.
2-En iyiyi yenip aldiysa kendine meydan okuyanlara karşı dövûşmesi normal.
3-Bu adamin dövüşmediği hatta karsilaşmadığı güçlü kılıç ustaları var hala
Kisacasi çok açık var istersen ara getir yazdigimi bunlardir en fazla. İstersen bende senin yorumlarını bulayım.
3 çıkarsa "yaw bu adamı Shanks ile kıyaslıyordunuz" olacak, 4den aşağı her türlü dalga geçilecektir.. ki 2 görse iyidir.1 milyar altı 600-700-800 çıkarsa forum yıkılır.
Her türlü yıkılır yani.
2'den aşağı çıkarsa çok rezil olacak ama yav
2 çıksa da tayfası olmadığı için düşük geldi denir. 4 çıksa demek ki tayfası olsa KK seviyesi ödülü olacaktı denir.3 çıkarsa "yaw bu adamı Shanks ile kıyaslıyordunuz" olacak, 4den aşağı her türlü dalga geçilecektir.. ki 2 görse iyidir.
Deriz valla xd2 çıksa da tayfası olmadığı için düşük geldi denir. 4 çıksa demek ki tayfası olsa KK seviyesi ödülü olacaktı denir.