Yok yazıyorsun çıkıyor hemen dosyaya gerek yok. Herkesin sakladığı boş yorum dolu...Ne olur ne olmaz diye şantaj için herkese ayrı bir klasör dosyası açmış.
Yok yazıyorsun çıkıyor hemen dosyaya gerek yok. Herkesin sakladığı boş yorum dolu...Ne olur ne olmaz diye şantaj için herkese ayrı bir klasör dosyası açmış.
Ciddi analiz jack = amiralBenim merak ettiğim biz bu forumda sen patladın hayır sen patladın noktasına nasıl ve ne ara geldik. Eskiden ciddi tartışmalar analizler teoriler falan dönerdi şimdi millet birbirine caps yapma yarışına girdi. Vallahi soruşturulması lazım bu sürecin.Ama hastalığın kaynağı belli yatacak yerin yok Oda :S
Onu ciddi analiz sanıyorsan Allah kurtarsın ne diyeyimCiddi analiz jack = amiral
@MontanaBenim merak ettiğim biz bu forumda sen patladın hayır sen patladın noktasına nasıl ve ne ara geldik. Eskiden ciddi tartışmalar analizler teoriler falan dönerdi şimdi millet birbirine caps yapma yarışına girdi. Vallahi soruşturulması lazım bu sürecin.Ama hastalığın kaynağı belli yatacak yerin yok Oda :S
Ciddi analizin ne reis? "Diamante Crocodile'ı yener" yorumuna ciddi analiz diyebilir miyiz? :SOnu ciddi analiz sanıyorsan Allah kurtarsın ne diyeyim
Yav he he, o yüzden savunmaya çalıstın yok Jack sağ kol olarak görünüyordu vs vs diye. Sag kol King'i de gördük Aramaki'den tek yedi rahatlamıssindir.Onu ciddi analiz sanıyorsan Allah kurtarsın ne diyeyim
Millet seriden soğuduğu için ciddi yorumlamalar yerine patlama yarışına döndü. Aslında iki tarafta delikanlı gibi ben şu konuda yanıldım dese konu kapanacak ama kimse kabullenmek istemiyor.Benim merak ettiğim biz bu forumda sen patladın hayır sen patladın noktasına nasıl ve ne ara geldik. Eskiden ciddi tartışmalar analizler teoriler falan dönerdi şimdi millet birbirine caps yapma yarışına girdi. Vallahi soruşturulması lazım bu sürecin.Ama hastalığın kaynağı belli yatacak yerin yok Oda :S
Özelestirimi yapıyorum, Mihawk konusunda yanıldım diger her seyi bildim teşekkürler. @Millennium Wizard dan aynı özveriyi bekliyoruz hiç bir şey bilemedim desin.Millet seriden soğuduğu için ciddi yorumlamalar yerine patlama yarışına döndü. Aslında iki tarafta delikanlı gibi ben şu konuda yanıldım dese konu kapanacak ama kimse kabullenmek istemiyor.
Mihawk 3 milyar çıkmadığı için seriyi anlamıyoruz ne yapalım kim patladı o patladı falan...Millet seriden soğuduğu için ciddi yorumlamalar yerine patlama yarışına döndü. Aslında iki tarafta delikanlı gibi ben şu konuda yanıldım dese konu kapanacak ama kimse kabullenmek istemiyor.
Hayır.Croco bir avellik yapar Sezar gibi kazanabilirdi Diamante. Lütfü = Croco çünküCiddi analizin ne reis? "Diamante Crocodile'ı yener" yorumuna ciddi analiz diyebilir miyiz? :S
Bak şimdi ciddi analiz olayı sağ kollar amirallere yakındır analiziydi.Onun da sebebi Marco idi sonra gördük yonko Marco’yu tutup bırakıyor.Sağ kolları Marco üstünden yorumladı herkes ama daha wanoda bu yanlış diyebildi Oda.King sağlam olsa Kizaru vs Marco’dan aşağı kalmazdı bence ama amiralcilerin eline koz verdi tabii.Sen çıkıp çeviride Jack sağ kol falan diyip 1 milyar ödül verirsen insanlar tabii böyle yorumlar.Fuji yorumları gömme olayı dayak atacağı adamdan bile dayak yiyebilir o fuji yorumları karakter eleştirisi daha çok.Yav he he, o yüzden savunmaya çalıstın yok Jack sağ kol olarak görünüyordu vs vs diye. Sag kol King'i de gördük Aramaki'den tek yedi rahatlamıssindir.