Mesela hangisi patlamış söyle de bilelimHater değilim olanı diyorum, pek çok kişi de benzer düşünüyordu ödül sistemi farklı çıkınca hikâyeye geçildi. 20 tane yorumum var ödül sisteminin düşük olacağını düşünüyorum diye olayın Mihawk ile ilgisi bile yok. Çünkü Jinbe 2 yıl boyunca aktif olan adam 438 M ile dolanıyordu BM'ye katılmasına rağmen.
Crocodile için bile 400-500-600 M alır diyen adamlar vardı. Ne oldu? Hiçbiri patlamadı değil mi biz yanıldık?
" Mihawk Crocodile'i ciddiye bile almaz len!" diye sayıklandi bu forumda yıllardır. Ne oldu? Balon olundu ama sorsan ben yanıldım aynen. :S
Güncel yaptığın yorumların bile 1 ay geçmeden patlıyor la ne anlatıyorsun sen. Benim tahmin ettiğim bildiğim şeyin çeyreğini bilmemissindir sen bu seride.
Herkese patlamış diyor bu, takmamak lazım.Mesela hangisi patlamış söyle de bilelim
Hala aynı yc3 değil croco 3 milyar gibi mi gördün bunu kıyamamGeldi bir hikayeci daha...
''3 milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.''
Hahaha.
3 Milyar üstü ödülü çıkarsa Yonkou gücünde derim senin gibi kıvırmam.
Sen 500 M ödülü çıksa bile uydurursun bir şeyler.
Bu ne böyle zincirleme timsah patlaması mıÇıkmayacağı kesin çünkü 3 Milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.
Uzun uzun yazarım ama gerek yok ödüller açıklanınca zaten millet. "Bu ne lan böyle" falan diyecek zaten.
Şu iki yorumun bile yeterli, istersen daha çok atarım...Mesela hangisi patlamış söyle de bilelim
Aynen aynen değil kendini avut böyle.Hala aynı yc3 değil croco 3 milyar gibi mi gördün bunu kıyamam
Mesela hangisi patlamış söyle de bilelim
Benim merak ettiğim biz bu forumda sen patladın hayır sen patladın noktasına nasıl ve ne ara geldik. Eskiden ciddi tartışmalar analizler teoriler falan dönerdi şimdi millet birbirine caps yapma yarışına girdi. Vallahi soruşturulması lazım bu sürecin.Ama hastalığın kaynağı belli yatacak yerin yok Oda :SHerkese patlamış diyor bu, takmamak lazım.
Ne olur ne olmaz diye şantaj için herkese ayrı bir klasör dosyası açmış.Geldi bir hikayeci daha...
Zincirleme timsah patlaması ne la ahahahahaBu ne böyle zincirleme timsah patlaması mı