Mini arc olsa aslında güzel olur. 15 20 bölümlük bir şey yeter.Zoro vs Mihawk dövüşe özel 1 cilt ayırmasını bekliyorum.Yine özel olarak Luffy'nin olmadığı bir kapak çizebilir.
Mini arc olsa aslında güzel olur. 15 20 bölümlük bir şey yeter.Zoro vs Mihawk dövüşe özel 1 cilt ayırmasını bekliyorum.Yine özel olarak Luffy'nin olmadığı bir kapak çizebilir.
Seviyesizin biri icin 314 sayfa tartisilmiş. Seviyesiz hala seviyesiz :/
3 milyardan fazla çıktı reis demek ki sen seriyi anlamamışsın. Bu konuda en son konuşacak kişi sensinMesaiye gerek yok. Crocodile'a laf atıp Mihawk yüceltenler ortak olunca hikâye uydurmaya başladı kendi dediklerini unuttular...
Hater değilim olanı diyorum, pek çok kişi de benzer düşünüyordu ödül sistemi farklı çıkınca hikâyeye geçildi. 20 tane yorumum var ödül sisteminin düşük olacağını düşünüyorum diye olayın Mihawk ile ilgisi bile yok. Çünkü Jinbe 2 yıl boyunca aktif olan adam 438 M ile dolanıyordu BM'ye katılmasına rağmen.Niye bu kadar hatersın yahu sen?
Güncel yaptığın yorumların bile 1 ay geçmeden patlıyor la ne anlatıyorsun sen. Benim tahmin ettiğim bildiğim şeyin çeyreğini bilmemissindir sen bu seride.3 milyardan fazla çıktı reis demek ki sen seriyi anlamamışsın. Bu konuda en son konuşacak kişi sensin
3 Milyar üstü ödülü çıkarsa Yonkou gücünde derim senin gibi kıvırmam.
Sen 500 M ödülü çıksa bile uydurursun bir şeyler.
3 milyar...Hikayeciler her yerde...