Ya seriyi anlamıyorsun susAaaaa esefle kınıyorum seni.
3 milyar ÜSTÜ üstü
Ya seriyi anlamıyorsun susAaaaa esefle kınıyorum seni.
3 milyar ÜSTÜ üstü
Patlaman var, daha çok atarım da hepsine böyle bahane sıralarsın o yüzden gerek yok.lucci olayı kinaye lan Ciddiye mi aldın sen onu Vegapunk olayında bir ihtimalden bahsediyoruz. kaldı ki o bölüm herkes vegapunkun yanıan gelecek sanıyordu ne var bunda
Ya seriyi anlamıyorsun sus
Aynen aynen bırakırsın, seni bilmesek yiyeceğiz...Bunu deseydim ve patlasaydım, OP okumayı bırakırdım.
Fikir beyan edip yanlış çıksa tamam. Olabilir o zaman ki dengeler farklı, görüş farkı oluşur lakin ''seriyi anlamamış'' gibi söylem yanlış. Kim olursa olsun patlar kaldı mangaka her sayıda retcon atıyor Bizimkisi bize atar yapıyor hikaye yazıyorsunuz diyorBunu deseydim ve patlasaydım, OP okumayı bırakırdım.
Aynen aynen bırakırsın, seni bilmesek yiyeceğiz...
Fikir beyan edip yanlış çıksa tamam. Olabilir o zaman ki dengeler farklı, görüş farkı oluşur lakin ''seriyi anlamamış'' gibi söylem yanlış. Kim olursa olsun patlar kaldı mangaka her sayıda retcon atıyor Bizimkisi bize atar yapıyor hikaye yazıyorsunuz diyor
Sanane.İhtimaller üzerinden konuşmaya gerek yok. Seriyi anlamadığını söylüyorsun, anlamadığın şeyi tartışmaya neden devam ediyorsun?
Sanane.
Kardeş senin Crocodile konusunda patlamaların, hikâyelerin bundan az değil.Eğer millete ''anlamazsınız'' dersen böyle yanıt alırsın. Sana ne deyip agresifleşmeye gerek yok. İyi forumlar.